Ministrul Cercetarii, despre scandalul din coaliție: ”De marți, românii trebuie să știe cum au fost cele opt luni de guvernare MCID”

Sambata, 04 Septembrie 2021, ora 09:23 4737 citiri
Ciprian Teleman, ministrul cercetării, inovării şi digitalizării FOTO Facebook/ Ciprian Teleman

Ministrul Cercetării Ciprian Teleman (USR PLUS) este de părere că românii ”trebuie să știe” cum traduc unii cuvântul ”coaliție” și ce e în spatele lozincilor patriotice.

”De marţi #romaniitrebuiesastie cum au fost cele opt luni de guvernare la MCID. Trebuie să ştie cum traduc unii cuvântul coaliţie şi trebuie să ştie ce este în spatele lozincilor patriotarde. Stay tuned”, a scris ministrul pe Facebook, preluând hashtagul utilizat frecvent de premierul Florin Cîţu.

Teleman precizează că a fost un ministru discret.

”Am fost un ministru, să spunem, discret şi n-a fost cea mai bună cale, dar m-a incomodat de la un moment dat “vom face”. Am fost criticat pentru asta, pe bună dreptate, de către colegii mei. M-au interesat mai mult rezultatele decât imaginea. Am muncit pe brânci împreună cu o echipă care a făcut de o sută de ori mai mult decât o echipă de consultanţă plătită cu un milion de euro, pentru că mai sunt oameni care îşi iubesc ţara şi îşi pun viaţa pe masă pentru ea. Pare exagerat? Nu e”, adaugă ministrul.

De asemenea, el atrage atenția asupra faptului că, la sfârşitul lunii iunie, după ce Ludovic Orban vorbise despre necesitatea unui PNDL 3, Florin Cîţu afirma că nu va mai fi făcut PNDL, ci vor exista proiecte prin Compania Naţională de Investiţii. Ulterior, Cîţu a susţinut Programul Anghel Saligny, aflat la originea scandalului din coaliţia de guvernare şi considerat un PNDL 3.

Birourile permanente ale celor două camere din Parlamentul României se întrunesc sâmbătă, 4 septembrie, la ora 11.00, pentru a stabili calendarul dezbaterii moțiunii de cenzură.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News