Ludovic Orban are speranta ca romanii isi vor recastiga efervescenta sociala care a lipsit in ultimul an

Sambata, 01 Mai 2021, ora 18:11
Autor: Radu Arbore
Ludovic Orban are speranta ca romanii isi vor recastiga efervescenta sociala care a lipsit in ultimul an
Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor FOTO: Facebook

Presedintele Camerei Deputatilor Ludovic Orban a afirmat ca Sarbatoarea Pastelui ne regaseste in plina campanie de vaccinare si este convins ca odata cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate.

"Impartasim miracolul Invierii, privind in viitor cu speranta ca impreuna vom recastiga cat de curand efervescenta sociala care ne-a lipsit atat de mult in ultimul an", a mai spus Orban.

"Gandurile si urarile mele se indreapta catre toti crestinii care sarbatoresc Sfintele Pasti, fie ca sunt in tara sau in diaspora. Sarbatoarea Pastelui ne reuneste pe toti in spiritul compasiunii si al apropierii de ceilalti, cu bucuria vestii ca Domnul Iisus a inviat pentru noi. A trecut un an de cand ne confruntam cu cea mai mare provocare din istoria recenta. Am fost cu totii pusi la mari incercari, cetateni si autoritati, pentru a face fata unei crize fara precedent.

Le multumesc tuturor celor care, in aceasta perioada, dand dovada de responsabilitate si solidaritate, au respectat regulile de protectie sanitara absolut necesare, contribuind astfel la salvarea vietilor celor din jur. Sunt alaturi de personalul medical, adevaratii nostri eroi din prima linie care au facut si fac eforturi cu adevarat supraomenesti. Lor le suntem cu totii recunoscatori pentru dedicarea de care dau dovada, punandu-si viata in pericol pentru a-si salva semenii.

Sarbatoarea Pastelui ne regaseste in plina campanie de vaccinare si am convingerea ca odata cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate, iar fiecare roman se va putea bucura pe deplin de viata care ne-a lipsit atat de mult. Impartasim miracolul Invierii, privind in viitor cu speranta ca impreuna vom recastiga cat de curand efervescenta sociala care ne-a lipsit atat de mult in ultimul an. Lumina sfanta sa va coboare in suflete si in case, dragi romani. Paste fericit!", a scris Ludovic Orban sambata pe Facebook.

 Articol citit de 1734 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  tarfrad
  02.05.2021, 09:48
  Ha, ha, ha!
  Pentru toți creștinii care sărbătoresc astăzi: Hristos a inviat!

  Pentru Bizon și ciurda lui: paște fericit...
  darnic00-TROLLcretin
  01.05.2021, 19:57
  Ludovic Orban . Cel ma bunPrim Ministru ce a avut Rommnica
  https://www.youtube.com/watch?v=GgetJ8Qsaoo

  https://www.youtube.com/watch?v=FzHcso6rNwU

  https://www.youtube.com/watch?v=DMWGhdeY3rQ
  Stefannel
  01.05.2021, 19:47
  Efervescenta sociala
  Adica iesit in strada, la proteste? Feisbucisti gata de actiune?
  Kogaion78
  01.05.2021, 19:28
  .....aaaah.....credeam ca va recastiga alegerile.......
  .....si pt.asta trebe anticipate!......nuuuu!!!....ca le pierde iar!.....duamneeee!!!.....
  ......pe asta nu-l covideaza dumniezoo ???....impreuna cu ciolacu 10k *** si voiculici-securici alteregoul lui tinar!......poate face si-un tetanos....bonus......mincal-ar shlogu de "liberal".....de pashti!.....na!......ca nu suntem toti cabotini sa ne "tinem" de sarbatori si sa facem defapt phrostii tot anul!.....
  RexMundi
  01.05.2021, 19:12
  serios ?
  sa te vad pe tine si tovarasii tai de "coalitie " la ghencea doi !
  LUPTAdeCLASA
  02.05.2021, 00:34
  Mai rasfirati, tovarasi alogeni, mai rasfirati !
  .
  DUTTY
  02.05.2021, 09:08
  VOI cetatenii transnistreni intotdeauna va
  Ingramaditi!!!
  Cun se zice in rusa "Hristos a Inviat"!!!