Marcel Ciolacu, despre liberarea lui Dragnea de la inchisoare: "Posibil sa mergem la o partida de pescuit daca ii va face placere"

Duminica, 25 Aprilie 2021, ora 04:114142 citiri
Marcel Ciolacu, despre liberarea lui Dragnea de la inchisoare: "Posibil sa mergem la o partida de pescuit daca ii va face placere"
Pasiunea pentru pescuit a lui Liviu Dragnea este cunoscuta

Presedintele PSD a declarat sambata, 24 aprilie, ca nu l-a sunat si nici nu l-a vizitat pe Liviu Dragnea in puscarie, insa a precizat ca este posibil sa mearga la o partida de pescuit daca fostul lider PSD va dori acest lucru.

Marcel Ciolacu a marturisit ca "era exclus" sa discute cu fostul lider al social-democratilor in perioada in care a fost presedinte al Camerei Deputatilor.

"Nici nu am comunicat telefonic. Cat timp am fost presedintele Camerei, era exclus acest lucru pentru ca o impunea functia pe care o aveam in statul roman. N-am avut o comunicare. Imi pare rau unde este Liviu Dragnea", a declarat Marcel Ciolacu, sambata seara, la Digi24.

Presedintele PSD a subliniat ca nu a comentat niciodata o decizie a justitiei.

"Nu comentez. Nu am comentat niciodata o decizie a justitiei. Am, poate in interiorul familiei, acest drept ca orice om. Sub nicio forma nu o sa comenteze o decizie a justitiei, dar imi pare foarte rau ca e acolo (la inchisoare)", a spus Marcel Ciolacu.

Intrebat daca va merge la pescuit cu Liviu Dragnea dupa ce acesta va iesi de la inchisoare, Marcel Ciolacu a spus ca are "parte clar umana".

"Este posibil sa mergem la o partida de pescuit daca ii va face placere sa mearga cu mine la pescuit. Nu vad ceva rau in acest lucru. Sa ajungem in momentul respectiv", a precizat Ciolacu.


Dragnea ar putea iesi in curand din inchisoare


Judecatoria Sectorului 5 a admis, vineri, o contestatie depusa de Liviu Dragnea si a obligat Penitenciarul Rahova sa-i recunoasca fostului lider PSD si zilele de munca care ar fi putut fi prestate in inchisoare, daca conducerea inchisorii nu i-ar fi incalcat acest drept.

Liviu Dragnea a dat in judecata Penitenciarul Rahova, sustinand ca ar fi pierdut aproape 50 de zile de libertate din pricina faptului ca nu i s-a mai permis sa munceasca in spatele gratiilor.

Practic, el a cerut sa-i fie recunoscute si zilele de munca pe care nu le-a prestat efectiv, dar care pot fi luate in considerare la calcularea fractiei de 2/3 din pedeapsa atunci cand se va discuta cererea de eliberare conditionata.

Procesul in care Dragnea a solicitat eliberarea conditionata este programat marti la Judecatoria Sectorului 5.

In mai 2019, Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si jumatate inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, fiind incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Comentarii