Marcel Ciolacu, despre Laura Vicol, avocata interlopilor ajunsă șefa Comisiei Juridice: „Avem darul de a judeca oamenii imediat”

Miercuri, 01 Decembrie 2021, ora 09:426759 citiri
Marcel Ciolacu, despre Laura Vicol, avocata interlopilor ajunsă șefa Comisiei Juridice: „Avem darul de a judeca oamenii imediat”
Deputata PSD Laura Vicol, șefa Comisiei Juridice din Camera Deputaților FOTO Facebook/Laura Vicol

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat într-o emisiune la TVR că ca discuta în partid situația Laurei Vicol, avocata interlopilor ajunsă șefa Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

„Momentan, Laura Vicol e președinta Comisiei. O să am o discuție și cu colegii din comisia juridică, dacă există vreo problemă, și cu liderul de grup, și cu grupul parlamentar. Luni la ora 15. Avem darul de a judeca oamenii imediat, de a-i condamna (…) Profesional hai să vedem dacă se ridică la nivelul așteptat”, a declarat Ciolacu, la TVR.

Președintele USR, Dacian Cioloș, le-a cerut vineri, 26 noiembrie, liderilor PNL și PSD retragerea avocatei Laura Vicol de la șefia Comisiei Juridice a Camerei Deputaților susținând că reprezintă un semnal „de întoarcere într-o zonă cenușie a justiției”.

Potrivit G4Media, numele deputatei PSD Laura Vicol – șefa Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, comisie care va trebui să repare legile Justiției modificate pe vremea lui Liviu Dragnea – apare în dosarele fraților Ion și Vasile Balint, ziși Nuțu și Sile Cămătaru. Ea a fost avocata mai multor interlopi printre care Sile Cămătaru și Silviu Dudiță zis Fluturică, brațul armat al Cămătarilor.

Deputata PSD a declarat pentru sursa citată că „în momentul în care am intrat în barou, nu am primit o listă cu persoane pe care le pot sau nu apăra. Ca avocat am obligația să apăr orice client”.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News