Maior spune ca dezvaluirile lui Andronic sunt fake news: Nu poti scoate istoria din albia sa! (Video)

Luni, 12 Iunie 2017, ora 13:275060 citiri
Maior spune ca dezvaluirile lui Andronic sunt fake news: Nu poti scoate istoria din albia sa! (Video)
Foto: captura video Privesc.eu

Fostul director al SRI George Maior a dat declaratii, luni, in comisia de ancheta parlamentara privind alegerile din 2009, unde, invitat sa comenteze dezvaluirile lui Dan Andronic, in baza carora s-a constituit comisia, a spus ca e vorba despre "fake news".

George Maior a primit mai multe intrebari legate de Dan Andronic, cu care a recunoscut ca "in timp" a avut si o relatie de prietenie si despre care a spus ca este "un om inteligent".

De exemplu, intrebat ce crede despre "celula de criza" despre care Andronic a spus ca a fost convocata la Gabriel Oprea acasa in noaptea turului doi al alegerilor prezidentiale, George Maior a raspuns ca e doar "o analiza a dl Andronic".

"Nu are dreptate", a mai punctat el.

De asemenea, intrebat cand s-a stricat relatia de prietenie cu acesta, George Maior a precizat ca acest lucru tine de domeniul privat.

"Nu am sa fac categorizari de acest gen, ca s-a stricat sau nu", a completat fostul director al SRI.

Citeste si alte
declaratii date de George Maior in comisia parlamentara de ancheta.

Pe de alta parte, intrebat daca este de parere ca Dan Andronic este o persoana influenta in societatea romaneasca, George Maior a tinut sa precizeze ca "orice opinie conteaza in societate", dar si ca el personal nu considera ca este "de o asemenea influenta".

"Este un om inteligent, care poate intelege un anumit context. Chiar el, in declaratiile sale, a spus ca nu a afirmat niciodata ca ar exista un aspect legat de fraudare (a alegerilor - n.red.). Poate si conditia sa personala sa influenteze acum intr-un anumit fel anumite analize", a mai declarat fostul director al SRI, facand trimitere la problemele penale pe care le are acum Dan Andronic.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News