Lista consilierilor judeteni cu cele mai multe case

Marti, 22 Februarie 2011, ora 19:17 2838 citiri
Foto: Money.ro

In topul celor mai bogati consilieri, dupa numarul de case, se afla Daniel Laurentiu Mitrea din Prahova, cu noua case, urmat la egalitate de doi consilieri din Capitala, care au sase case, de seful CJ Cluj si de un consilier judetean din Constanta, cu acelasi numar de case.

MONEY.ro a realizat un clasament al celor mai avuti consilieri judeteni, functie de numarul de case declarat in cele recente declaratii de avere.

In medie, cei mai avuti consilieri judeteni au patru case. Iata clasamentul pe judete:

ARGES: cinci case are cel mai avut consilier. Ion Glisca e consilier la CJ Arges. Consilierul detine impreuna cu sotia cinci apartamente, achizitionate in perioada 1992-2000. Apartamentele sunt localizate astfel: doua in orasul Mioveni, inca doua in Capitala si unul in Poiana Brasov.

ALBA: doi consilieri cu cate patru case. Ioan Lazar este consilier judetean la CJ Alba. Acesta este unicul proprietar a doua apartamente (nu se specifica unde sunt localizate), al unei case in Capitala si al unei case de vacanta in Mogos.

Nicolae Pusca este consilier la CJ Alba. E proprietarul a trei apartamente-unul in Capitala, celelalte in Cluj-Napoca, care au fost achizitionate in intervalul 2004-2008, si al unei case in Blaj, din 2000.

ARAD: lista consilierilor cu cate trei case. Radu Scorobete este consilier judetean la CJ Arad. Acesta a cumparat trei case in perioada 1990-2006. Astfel, consilierul detine impreuna cu sotia trei case situate in Lipova, in localitatea Radna si in localitatea Sistarovat (Arad), care au fost cumparate in 1990, 2006, respectiv 2004.

Ana Lenuta Motica este coproprietar a doua apartamente situate in Oradea si in comuna Halmagiu, precum si al unei case din Gurahont (Arad). Citeste mai multe despre Lista consilierilor judeteni cu cele mai multe case. pe Money.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News