Klaus Iohannis: PSD a dorit sa tina avioanele la sol si promisiunile in aer

Duminica, 27 Octombrie 2019, ora 18:05 4143 citiri
Foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a spus, la lansarea programului sau de candidat la prezidentiale, ca Romania are printre cele mai putin dezvoltate infrastructuri de transport din UE. Iohannis da vina pe guvernarea PSD, despre care spune ca a dorit "sa tina avioanele la sol si promisiunile in aer".

"Astazi, Romania are nevoie de investitii in infrastructura, in special in infrastructura de transport. Din pacate, si in aceasta privinta stam foarte prost in randul statelor Uniunii Europene, pentru toate tipurile de transport: rutier, feroviar, maritim sau aerian. Iar PSD stie bine de ce - pentru ca au dorit sa tina avioanele la sol si promisiunile in aer!", a declarat, duminica, Klaus Iohannis, in cadrul evenimentului de lansare a candidaturii sale pentru un nou mandat de presedinte.

Iohannis sustine ca Romania trebuie sa se integreze in Spatiul Unic de Transport European si este convins ca guvernul PNL poate face acest lucru.

"Pentru a deveni cu adevarat hub de transport intre Europa si Asia, coridoarele de transport nu trebuie sa ramana simple proiecte pe hartie, iar Romania trebuie sa se integreze efectiv in Spatiul Unic de Transport European. De aceea, avem impreuna obligatia de a indrepta lucrurile, prin proiecte de investitii majore. Si sunt convins ca guvernul PNL stie, poate si trebuie sa conecteze Romania cu ea insasi si cu lumea civilizata", a afirmat acesta.

Declaratiile sefului statului au venit in contextul in care Daniela Madalina Mezei, sefa Tarom demisa saptamana trecuta, a spus ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut in ziua motiunii sa tina la sol mai multe avioane TAROM, pentru ca unii parlamentari sa nu mai ajunga la votul motiunii de cenzura.

PNL a organizat, duminica, evenimentul de prezentare al programului prezidential al presedintelui Klaus Iohannis. La eveniment participa circa 700 de membri ai PNL, parlamentari, alesi locali, simpatizanti si reprezentanti ai societatii civile. Printre cei care vor lua cuvantul se numara presedintele PNL, Ludovic Orban, Felix Patrascanu, Daniela Visoianu si Dragos Garofil.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News