Klaus Iohannis a urcat la Balea Lac si s-a fotografiat cu turistii. S-a intors la Sibiu pentru Revelion

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 16:51
9732 citiri
Klaus Iohannis a urcat la Balea Lac si s-a fotografiat cu turistii. S-a intors la Sibiu pentru Revelion

Presedintele Klaus Iohannis a urcat, sambata, la Balea Lac, impreuna cu mai multi prieteni, a vizitat Hotelul de gheata, a facut o scurta plimbare si s-a fotografiat cu turistii.

Excursia a durat aproximativ doua ore, seful statului nefiind cu sotia sa, Carmen Iohannis.

Iohannis a urcat la Balea Lac, sambata, inainte de pranz, impreuna cu un grup de prieteni. Dupa ce a coborat din telecabina, presedintele a vizitat Hotelul de gheata, in interiorul caruia s-a fotografiat cu unul dintre membrii familiei ce detine hotelul, Arnold Klingeis, fost primar in orasul Avrig din judetul Sibiu.

Seful statului a facut mai multe fotografii cu turistii prezenti in numar mare in zona, apoi s-a plimbat pe Saua Doamnei si a mancat la cabana Balea Lac.

Printre cei cu care s-a fotografiat presedintele este si o fetita care facea parte, impreuna cu parintii, din grupul cu care Iohannis a urcat la Balea Lac, poza, intitulata "Sara si Presedintele", fiind postata pe Facebook.

Sotia presedintelui, Carmen Iohannis, nu l-a insotit pe acesta in excursia de la Balea Lac.

Dupa aproximativ doua ore, Klaus Iohannis si grupul care il insotea au coborat de la Balea Lac cu telecabina.

Hotelul de gheata de la Balea Lac este complet rezervat pentru noaptea de Revelion.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns vineri seara la Sibiu si, potrivit unor surse locale, cel mai probabil va petrece Revelionul la Cisnadioara, impreuna cu sotia sa Carmen, la casa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, alaturi de cativa prieteni apropiati, la fel ca in 2014, cand a devenit presedinte.

La petrecere ar fi fost invitati cativa prieteni apropiati ai familiei prezidentiale, aceleasi cupluri cu care Klaus Iohannis si-a petrecut Revelionul si in 2014, imediat dupa ce a fost ales presedinte.

De obicei, cand se afla la Sibiu, presedintele merge duminica la slujba tinuta la Biserica "Sfanta Treime" din Sibiu, aflata in centrul municipiului. Deocamdata, nu se stie daca si de aceasta data presedintele va respecta acest program, intrucat oficial nu a fost facut vreun anunt cu privire la programul sefului statului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#presedintele Iohannis Balea Lac, #Klaus Iohannis Revelion , #presedinte