Vicepremierul Kelemen Hunor, despre gratuitatile pentru studenti pe tren: "Sper ca le vom putea sustine si ca vom gasi bani"

Joi, 11 Februarie 2021, ora 11:20
Autor: Alina Toma
Vicepremierul Kelemen Hunor, despre gratuitatile pentru studenti pe tren: "Sper ca le vom putea sustine si ca vom gasi bani"
Kelemen Hunor sustine ca gratuitatea studentilor cu trenul este inca in discutii FOTO Facebook

Kelemen Hunor, liderul UDMR si vicepremierul Romaniei, a declarat la RFI ca eliminarea gratuitatii pe tren pentru studenti nu a fost inca luata in calcul si ca discutiile pe acest subiect continua.

"Nu am incalcat o promisiune. In continuare, exista o discutie la nivelul Ministerului Transporturilor si la Educatie. Ordonanta de Urgenta nu a fost adoptata ieri, a fost in prima lectura si mai este loc de discutii, in continuare.

Sper ca vom putea sustine calatoriile pentru studenti si vom gasi banii, pentru ca aici nu am vazut ca ar fi vorba despre sume uriase, pentru a asigura studentilor sa mearga de la domiciliul lor pana la facultate, pana la destinatie si inapoi, in asa fel incat sa nu ingradim in nici un fel transportul. Deci a fost o prima lectura, la ministerele de resort se continua discutia", a mai declarat vicepremierul.

Citeste si:

 •  Articol citit de 1939 ori

   Citeste si:
   Comentarii
   cartophil
   11.02.2021, 17:45
   Nu e vorba de deplasarea de acasa la facultate si inapoi. Aia este
   normal sa fie gratuita. E vorba insa ca orice calatorie a studentilor cu trenul era gratuita. Un dezastru pentru cei care foloseau in mod normal trenul. O mica contributie, chiar daca este 10% , ar descuraja bataia de joc cu deplasarile inutile si haotice ale unora care probabil nici studenti nu sunt pe bune.
   Meleaca
   11.02.2021, 11:47
   bravos!
   daca tot nu puteti scoate din ei mai mult decat analfabeti functionali, macar sa fie plimbati.
   nu mai bine de banii astia le faceti abonamente la biblioteci virtuale? ca de-asta ii numiti studenti, nu?
   altfel, spuneti-le drumeti.