Ionel Dancă a fost demis din funcția de purtător de cuvânt al PNL: ”Prioritatea groparilor PNL-Cîtu este epurarea susținătorilor lui Ludovic Orban”

Marti, 05 Octombrie 2021, ora 13:02 2594 citiri
Ionel Dâncă, PNL FOTO Facebook/ Ionel Dâncă

Deputatul Ionel Dancă anunţă într-o postare pe Facebook că a primit de la partid decizia de revocare din funcţia de purtător de cuvânt al formaţiunii.

Ionel Dancă a scris în postarea pe Facebook că ”ţara este în haos, Guvernul cade şi prioritatea groparilor PNL-Citu este epurarea susţinătorilor lui Ludovic Orban din toate pozitiile”.

”Astăzi, am primit decizia noului BEx, din data de 4 octombrie a.c., prin care am fost revocat din funcţia de Purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal. Sunt mândru de toată munca făcută pentru PNL în aceşti 4 ani de bătălii politice grele şi de campanii electorale de succes, alături de Ludovic Orban şi de miile de membri PNL, cu sprijinul colegilor din Departamentul de Comunicare, coordonat de colegul Andi Manciu, fără de care cu greu aş fi reuşit să-mi onorez această responsabilitate, încredinţată în 2017, prin votul colegilor din Biroul executiv PNL de atunci, la propunerea Preşedintelui Ludovic Orban”, scrie Dancă.

El continuă: ”Din păcate, pentru speranţele românilor care au crezut ţi mai cred încă în noi, toată munca noastră politică grea din aceşti ani a fost făcută praf de un grup de impostori care au preluat ostil conducerea PNL. Vă mulţumesc pentru incredere şi sustinere, dragi liberali adevăraţi! Sunt şi voi rămâne un liberal convins, nu penelist!”, a scris acesta pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News