UPDATE Sedinta de guvern programata de urgenta a fost amanata. Ministrii USR PLUS ar refuza sa participe

Miercuri, 04 August 2021, ora 19:262783 citiri
UPDATE Sedinta de guvern programata de urgenta a fost amanata. Ministrii USR PLUS ar refuza sa participe
Dan Barna si Florin Citu au o intalnire in cadrul careia s-ar putea discuta despre demiteri FOTO Arhiva Guvernul Romaniei

Premierul Romaniei, Florin Citu, are o intalnire cu vicepremierul Dan Barna, in cadrul sedintei de Guvern de miercuri, 14 aprilie, de la ora 14.00. Ar putea sa se decida demiteri pe fondul tensiunilor din ultima perioada.

UPDATE 12.35 Sedinta de guvern programata de urgenta a fost amanata. Surse precizeaza ca ministrii USR PLUS refuza sa participe, in urma demiterii lui Vlad Voiculescu si Andreei Moldovan de la Ministerul Sanatatii.

Stirea initiala:

In ultimele zile au existat mai multe discutii referitoare la demiterea lui Vlad Voiculescu, in urma evacuarii pacientilor de la Spitalul Foisor. Cu toate acestea, USR-PLUS a transmis ca ministrul Sanatatii are sustinerea partidului si ca nu s-a pus niciodata problema inlocuirii acestuia.

Au existat controverse in spatiul public si dupa ce secretarul de stat Andreea Moldovan a anuntat marti, 13 aprilie, ca se vor schimba criteriile de carantinare a localitatilor. Premierul Citu a declarat ca nu stia nimic despre aceasta modificare.