Incident la lansarea USL Timis: Scena s-a rupt sub greutatea candidatilor

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 16:59 4154 citiri
Foto: B1

O parte a scenei salii de spectacole a Liceului "Alexandru Mocioni", din orasul Ciacova, judetul Timis, s-a rupt, sambata seara, in timpul lansarii unor candidati ai USL, o fetita aflata pe scena fiind la un pas de a fi strivita de boxele amplasate in apropierea ei.

Candidatii USL pentru Colegiul 10 Camera Deputatilor si Colegiul 3 Senat au fost lansati, sambata seara, in orasul Ciacova, din judetul Timis, pe scena salii de spectacole din incinta Liceului "Alexandru Mocioni".

In timpul discursurilor, boxele amplasate pe scena au inceput sa vibreze puternic, iar o parte din dusumeaua subreda a cedat.

O fetita aflata pe scena a alunecat printre scandurile rupte si a fost la un pas de a se prabusi peste ea si boxele aflate in apropiere, insa unele persoane aflate pe scena au intervenit la timp.

Printre cei aflati pe scena a fost si presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, care a promis ca va aloca fonduri pentru a repara scena.

"Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca pe scena era o serbare si se aflau copii. De mai bine de zece ani nu s-a reparat nimic la acea scena. Vom aloca bani pentru a repara sala de spectacole a liceului din Ciacova", a declarat Bojin.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News