Cosette Chichirau ii cere demisia primarului Mihai Chirica: "Daca nu e capabil, sa plece!"

Vineri, 23 Aprilie 2021, ora 19:333572 citiri
Cosette Chichirau ii cere demisia primarului Mihai Chirica: "Daca nu e capabil, sa plece!"
Mihai Chirica si Cosette Chichirau

Liderul USR PLUS Iasi Cosette Chichirau solicita demisia urgenta a primarului orasului Mihai Chirica. "Greva japoneza pe care a anuntat-o este o dovada ca nu este apt sa mai conduca aceasta institutie", a adaugat deputata USR-PLUS.

"Daca nu este capabil sa faca un buget, atunci sa plece! Solutia decenta in cazul primarului Mihai Chirica nu este greva japoneza, ci demisia. Solicit asadar demisia urgenta a primarului Chirica din functia de primar al Iasului. Greva japoneza pe care a anuntat-o este o dovada ca nu este apt sa mai conduca aceasta institutie. Iasul nu are nevoie de un primar plangacios si neputincios, ci de un primar competent, capabil sa elaboreze un buget axat pe dezvoltare si investitii", a scris Cosette Chichirau vineri pe Facebook.

Mihai Chirica a anuntat ca de luni intra in greva japoneza, dupa respingerea bugetului local de catre consilieri, el avertizand totodata ca si sindicatele din institutiile subordonate primariei ar putea declansa proteste.

Liderii ieseni ai USR PLUS sustin, referindu-se la intentia edilului Mihai Chirica de a intra de luni in greva japoneza, ca primarul Iasiului se afla in greva generala din prima zi a mandatului sau si au precizat ca respingerea bugetului local nu inseamna blocarea activitatii Primariei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News