Hunedorenii opteaza pentru USL - sondaj

Joi, 07 Iulie 2011, ora 16:55
2389 citiri
Hunedorenii opteaza pentru USL - sondaj
Foto: Ziare.com / Marius Mitrache

Aproape 70 la suta dintre hunedorenii cu drept de vot ar vota maine, daca ar fi alegeri, cu Uniunea Social Liberala, releva un sondaj comandat de PSD.

Sondajul a fost realizat in perioada 18 mai - 13 iunie, pe un esantion de 1.067 de persoane cu varsta peste 18 ani, iar rezultatele arata ca optiunile electorale pentru consiliul judetean si pentru alegerile parlamentare indica USL drept favorita.

"Rezultatele ce reies din sondajul comandat de PSD Hunedoara ne sunt favorabile la ora actuala. La nivel de judet, USL are 69 la suta, ceea ce ne face sa credem ca suntem pe drumul cel bun. Sigur ca da vom avea mult de munca. Am mai avut experiente cand am avut procente foarte bune in sondaje si am pierdut alegerile si totdeauna din greseli trebuie sa invatam. Cred ca toti colegii mei se vor mobiliza, atat cei din PSD cat si cei din ACD si sunt convins ca la anul, la alegerile locale, procentele vor fi mult mai mari", a declarat presedintele PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor.

Potrivit sondajului la intrebarea "daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Consiliul Judetean", 69 la suta dintre cei intervievati au raspuns USL, 12 la suta PDL, 6 la suta UNPR, 5 la suta PRM, 3 la suta UDMR si 1 la suta PP, in timp ce 4 procente vor vota cu independentii.

Marja de eroare a sondajului este de plus minus trei la suta, la un nivel de incredere de 95 de procente.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#sondaj PSD, #alegeri Hunedoara USL, #sondaj electoral USL , #Alianta PSD ACD