Hilde Brandl (PNL), mesaj pentru PSD-ALDE: Proxenetii si traficantii de droguri sunt tot de la voi din curte?

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 15:24 3548 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Organizatiei oamenilor de afaceri liberali Hilde Brandl a remis redactiei un comunicat de presa prin intermediul caruia tine sa isi exprime dezacordul fata de modificarile aduse Legilor Justitiei de actuala coalitie de guvernare.

"Dragi parlamentari PSD-ALDE, de la inceputul anului ati facut tot posibilul pentru a distruge lupta anticoruptie din Romania si pentru a va salva prietenii si colegii acuzati de fapte de coruptie sau de alte fapte asimilate coruptiei. Am inteles asta cu totii, inca din ianuarie cand ati iesit cu OUG 13, unul dintre cele mai rusinoase texte din istoria Guvernului Romaniei. Acum insa, refuzati dreptul procurorilor de a dispune arestarea preventiva unor persoane care comit infractiuni precum traficul de persoane, traficul de droguri sau chiar a celor care incalca regimul armelor.

Domnilor, nu v-ati ascuns niciodata simpatia fata de corupti. Dar proxenetii, traficantii de droguri si potentialii teroristi sunt tot de la voi din curte?", se intreaba Hilde Brandl, presedintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri liberali.

Omul de afaceri liber adauga ca "in ultimul deceniu, mii de persoane au fost traficate cu forta in si din Romania. Au fost batute, umilite si obligate sa faca lucruri inimaginabile. Astazi, dumneavoastra va situati de partea proxenetilor. In ultimul deceniu, mii de persoane au ajuns victime ale traficantilor de droguri. Sunt pline spitalele Romaniei de pacienti a caror viata a fost distrusa de droguri. Astazi, dumneavoastra va situati de partea traficantilor".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com