Greva foamei la Parlament: PSD ii ofera un birou initiatorului ca sa renunte la protest

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 16:34
2675 citiri
Greva foamei la Parlament: PSD ii ofera un birou initiatorului ca sa renunte la protest
Foto: romanianoua.ro

Grupul deputatilor PSD a transmis, miercuri, ca "ia act cu ingrijorare" de situatia parlamentarului Aurelian Mihai, aflat in greva foamei de opt zile, anuntand ca ii pun la dispozitie un birou pentru a renunta la protest.

"Luam act, cu ingrijorare, de starea de sanatate a domnului deputat Aurelian Mihai dupa cele opt zile de greva a foamei, un gest care ne arata un om plin de empatie, de patriotism real, un om cu o capacitate de a-si iubi semenii, calitate tot mai rar intalnita. Ii transmitem, inca o data, ca suntem alaturi de el prin sprijinul dovedit de actiunile noastre", potrivit unui comunicat al grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor remis agentiei Mediafax si preluat de B1 TV.

Gest extrem in Parlament: 16 deputati in greva foamei

Deputatii social-democrati sustin ca il vor sprijini pe Aurelian Mihai de sprijin, "prin punerea la dispozitie a unui birou apartinand grupului parlamentar al PSD si a personalului de specialitate de care beneficiaza si deputatii PSD".

"De asemenea, fiind convinsi de dedicarea sa pentru binele romanilor plecati peste hotare, l-am propus si l-am sustinut pentru functia de secretar al Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii", se mai precizeaza in documentul PSD.

Greva foamei in Parlament, reactii in lant - un deputat PNL se alatura protestului

Deputatul independent Aurelian Mihai a anuntat miercuri ca va pleca din Parlament si va merge la spital pentru ca nu se simte bine. Dupa circa un sfert de ora, acesta a mers in biroul sau, unde i s-a facut rau, iar colegii au chemat o ambulanta, fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenta pentru a i se oferi ingrijiri medicale.

Un deputat in Parlament: "Declar inceputul grevei foamei". Miron Mitrea: "Succes!"

Fostul deputat PP-DD a anuntat, pe 17 septembrie, in plenul Camerei Deputatilor, ca intra in greva foamei pana cand vor fi rezolvate problemele romanilor din strainatate.

El a acuzat statul roman ca nu face nimic pentru romanii din strainatate si a declarat ca 25.000 de romani ar fi murit peste hotare, iar statul nu a facut nimic pentru a ajuta familiile sa ii repatrieze.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#deputat greva foamei PSD, #deputat greva foamei birou PSD, #Aurelian Mihai PSD , #deputat