Gheorghe Nichita este sigur pe un al doilea mandat ca primar al Iasiului

Joi, 12 Mai 2011, ora 23:02 1221 citiri
Foto: Monitorul

Social-democratul Gheorghe Nichita a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca este sigur de faptul ca va fi nu doar candidatul USL la Primaria Iasiului, la alegerile viitoare, dar si ca va obtine cel de-al doilea mandat ca edil.

Primarul Gheorghe Nichita, presedinte al organizatiei PSD Iasi, a afirmat ca fiecare dintre partidele care formeaza Uniunea Social Liberala vrea sa aiba candidati si la Primarie si la Consiliului Judetean, desi in prezent "PSD conduce in judet".

"Avem procente importante peste PNL. Eu am un scor bun, nu m-am erodat ca Traian Basescu. Am inca o sansa foarte mare la Primarie", a sustinut liderul social-democratilor ieseni.

In ceea ce priveste sondajul intern care arata ca intre el si deputatul PC Tudor Ciuhodaru exista o mica diferenta, Nichita a spus ca acesta se bucura de o popularitate crescuta "pentru ca a trecut pe la PSD, PD-L, UNPR, PC".

"Domnul Ciuhodaru sa fie sanatos. Domnul Ciuhodaru se bucura de o popularitate pentru ca a trecut pe la PSD, PD-L, UNPR, PC. Probabil ca lumea mai crede ca a ramas inca in acele partide. Cred ca este un medic bun, insa una este medicina si alta este administratia locala", a spus Nichita.

Conform acestuia, pana pe 9 iunie, fiecare organizatie de la Iasi a partidelor care formeaza USL este in campanie interna de selectare a propriilor candidati. Primele estimari privind posibilii candidati vor fi facute in luna iulie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News