Gheorghe Funar il felicita pe Eckstein-Kovacs pentru demisie: E un gest de onoare

Joi, 01 Septembrie 2011, ora 13:55 2407 citiri

Fostul senator PRM saluta demisia lui Peter Eckstein-Kovacs din functia de consilier prezidential pe probleme de minoritati nationale, laudandu-l pentru ca a avut coloana vertebrala.

"Foarte corecta decizia lui Eckstein-Kovacs, e o pozitie responsabila pe acest subiect. Vorbim despre un proiect care va produce cel mai mare dezastru de pe planeta, care va distruge una dintre cele mai vechi asezari atestate documentar de pe planeta.

Gheorghe Funar il felicita pe Eckstein-Kovacs pentru demisie: E un gest de onoare

Il cunosc pe Eckstein Kovacs de vreo 20 de ani, a fost consilier local pe cand eram eu primar, apoi s-a mai slefuit, a fost ministru, a fost senator, iar aceasta demisie il onoreaza si ar trebui sa fie un subiect de meditatie pentru multi dintre politicienii romani bolnavi de dolarita", a declarat, pentru Realitatea.net, Gheorghe Funar.

Peter Eckstein-Kovacs, consilier prezidential pe tema minoritatilor nationale, si-a anuntat joi demisia din functie. Peter Eckstein Kovacs a precizat ca l-a anuntat pe seful statului in legatura cu demisia sa pe care o va depune insa in scris luni, si a precizat ca pozitia sa in privinta proiectului de la Rosia Montana nu era compatibila cu statutul de consilier la Cotroceni.

"Mi-am prezentat demisia din functia de consilier prezidential, care a fost acceptata de presedintele Traian Basescu, si in cursul zilei de luni o voi depune si in scris. Am anuntat, restul sunt formalitati", a precizat Eckstein.

Citeste mai mult despre Gheorghe Funar il felicita pe Eckstein-Kovacs pentru demisie: E un gest de onoare pe Realitatea.net

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News