George Maior, despre comisia de ancheta: Eu am spus adevarul. Banuiesc ca si ei doreau sa afle adevarul

Marti, 29 August 2017, ora 22:372588 citiri
George Maior, despre comisia de ancheta: Eu am spus adevarul. Banuiesc ca si ei doreau sa afle adevarul
Foto: Arhiva Hepta.ro

Fostul director al SRI George Maior, actualul ambasador al Romaniei in SUA, a declarat marti seara ca a traversat Atlanticul pentru a raspunde la solicitarea comisiei parlamentare care ancheteaza alegerile din 2009 si a spus adevarul la audieri. "Banuiesc ca si ei doreau sa afle adevarul", a punctat Maior.

Invitat la Digi24, George Maior a fost rugat sa comenteze insistentele cu care comisia de ancheta doreste lamuriri de la el si intentia comisiei de a se adresa presedintelui Iohannis, din cauza nemultumirilor fata de raspunsurile primite de la directorul SRI.


"Eu am raspuns solicitarilor comisiei, am traversat Atlanticul pentru a raspunde politicos la toate intrebarile (...) Era un eveniment privat, nu are nicio conotatie ilegala, imorala, neconstitutionala acest eveniment (intalnirea din casa lui Gabriel Oprea, n.red.).

Cred ca am dovedit destula vointa de a coopera deschis si sincer cu o comisie parlamentara, mai ales ca am condus comisii parlamentare, stiu ce inseamna. I-am ajutat sa afle adevarul: nu este vorba despre absolut nimic", a declarat George Maior, referindu-se la intalnirea din casa lui Gabriel Oprea din seara turului doi al alegerilor prezidentiale din 2009.

Comentarii