Geoana: Coabitarea si pacea s-au incheiat

Miercuri, 14 August 2013, ora 23:113367 citiri
Geoana: Coabitarea si pacea s-au incheiat
Foto: Realitatea TV

Senatorul PSD Mircea Geoana e de parere ca ping-pongul la care asistam in prezent, pe directia Bucuresti-Budapesta, este cauzat de campania electorala care a inceput in ambele tari.

"Coabitarea, din punctul de vedere al lui Basescu, a incetat", a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, Mircea Geoana, opinand ca declaratiile recente ale lui Ponta confirma spusele sale. "Atmosfera nu e propice pentru rationalitate", nici in Romania, nici in Ungaria, a mai spus el.

Geoana: Daca Ungaria e focar de instabilitate in regiune, Basescu e la fel in Romania

Din punctul sau de vedere, declaratiile presedintelui din ultimele zile au fost disproportionate din simplul motiv ca presedintele Basescu a intrat el insusi in campanie.

Geoana: Daca Ungaria e focar de instabilitate in regiune, Basescu e la fel in Romania

"Basescu zgandare un anumit tip de nationalism"

"Basescu simte ca electoratul nationalist din Romania a ramas fara reprezentare", aceasta este explicatia comportamentului presedintelui, este parerea lui Geoana. Acesta considera ca presedintele aflat in campanie nu face decat sa "zgandare un anumit tip de nationalism".

Altfel nu se poate explica de ce o astfel de tensiune apare acum, in contextul in care "nu e prima oara cand se organizeaza tabere de vara la noi in tara" si nici prima oara cand Traian Basescu participa.

Basescu: Universitatea de la Tusnad nu se va mai tine, daca se repeta intamplarile de anul asta

De altfel, sustine el, Traian Basescu a fost salvat de la "binemeritata inlaturare" chiar de declaratiile din trecut ale lui Viktor Orban.

Basescu: Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei

"Ma astept la un an electorat 2014 foarte agitat", afirma senatorul PSD.

Mircea Geoana este convins ca "Traian Basescu se va intoarce la PDL pentru ca toate experimentele astea nu pot sa dea rezultate". In plus, in PDL "sunt oameni care nu au batalii duse in spate".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News