Gabriela Firea, despre proteste: "Citu si Voiculescu sa admita ca au gresit, sa isi ceara scuze si sa retraga deciziile aberante"

Marti, 30 Martie 2021, ora 17:502092 citiri
Gabriela Firea, despre proteste: "Citu si Voiculescu sa admita ca au gresit, sa isi ceara scuze si sa retraga deciziile aberante"
Gabriela Firea sustine ca au fost doua tipuri de proteste FOTO Hepta.ro

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a declarat ca a vazut doua forme de proteste complet diferite luni seara, unul spontan cu oameni indignati, insa pasnici si un altul cu grupuri de galerii organizate puse pe scandal care au actionat doar in Bucuresti pentru a compromite o miscare civica, legitima. Senatoarea PSD a adaugat ca Florin Citu si Vlad Voiculescu mai au o sansa sa dezamorseze criza sociala pe care tot ei au creat-o si anume sa admita ca au gresit, sa isi ceara scuze si sa retraga deciziile aberante pe care le-au luat.

"Am vazut doua forme de proteste complet diferite. Un protest spontan, cu oameni indignati, dar pasnici. Altul, cu grupuri de galerii organizate, puse pe scandal, care au actionat doar in Bucuresti, pentru a compromite o miscare civica, legitima. Daca asa vor sa opreasca protestele oamenilor de buna credinta, fac o mare greseala! Nu vor reusi!

Calea corecta este cea pe care am vazut-o la cancelarul german, Angela Merkel, care a anulat restrictiile controversate din timpul sarbatorilor pascale si si-a cerut iertare de la cetateni pentru greseala sa.

Citu si Voiculescu au inca sansa de a urma acest exemplu pentru a dezamorsa criza sociala pe care tot ei au creat-o. Sa admita ca au gresit, sa isi ceara scuze si sa retraga deciziile aberante! Au pedepsit un popor intreg pentru ca n-au fost in stare sa inchida cluburile si terasele in care se organizau petreceri.

Au coborat ora de interdictie de circulatie atat de mult incat au afectat majoritatea cetatenilor care au fost responsabili in fata pandemiei! Este profund gresit sa-i sanctionezi pe cei multi si corecti, pentru ca tu, Guvern, nu esti in stare sa-i controlezi pe cei care au incalcat in mod sistematic regulile", a scris Gabriela Firea marti pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News