Fotografie ironica cu primarii Radu Mihaiu si Ciprian Ciucu postata pe Facebook: "Am gasit Spitalul Metropolitan, il ducem la locul lui"

Vineri, 22 Ianuarie 2021, ora 16:028340 citiri
Fotografie ironica cu primarii Radu Mihaiu si Ciprian Ciucu postata pe Facebook: "Am gasit Spitalul Metropolitan, il ducem la locul lui"
Macheta Spitalului Metropolitan/Facebook

Radu Mihaiu, primarul USR al Sectorului 2, a ironizat-o pe Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei, care anuntase ca vrea sa construiasca un Spital Metropolitan.

Mihaiu a publicat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de primarul PNL al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, parand ca incearca sa ridice si sa care macheta Spitalului Metropolitan, insotita de urmatorul text: "Am gasit Spitalul Metropolitan, il ducem la locul lui, in Sectorul 2. Impreuna cu Ciprian Ciucu".

Am gasit Spitalul Metropolitan, il ducem la locul lui, in Sectorul 2. Impreuna cu Ciprian CiucuPosted by Radu Mihaiu on Friday, January 22, 2021

O postare pe Facebook pe acest subiect a avut in cursul zilei de vineri, 22 ianuarie, si primarul Ciucu: "Am venit la Primaria Capitalei si am gasit spitalul metropolitan facut de Firea.#lego".

Sursa infectarii cu virusul COVID intr-o comunitate din Botosani a fost slujba de Boboteaza

UPDATE Autoritatile ridica restrictiile in Capitala, de luni. Restaurantele, teatrele si salile de jocuri se vor deschide la o capacitate de 30%

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News