Costel Alexe il acuza pe fostul sef al Consiliului Judetean Iasi ca a furat pagina de Facebook a institutiei. Maricel Popa: "Nu era folosita de cateva luni"

Joi, 14 Ianuarie 2021, ora 16:15
3695 citiri
Costel Alexe il acuza pe fostul sef al Consiliului Judetean Iasi ca a furat pagina de Facebook a institutiei. Maricel Popa: "Nu era folosita de cateva luni"
Maricel Popa este senator PSD de Iasi

Fostul sef al Consiliului Judetean Iasi, PSD-istul Maricel Popa, si-a trecut pagina de Facebook a institutiei, pe care a condus-o pana nu demult, pe numele sau. Acesta a spus ca va folosi pagina pentru a-si prezenta activitatea sa din Senat. Costel Alexe a transmis insa ca va deschide actiune in instanta in acest caz.

Anuntul conform caruia Consiliul Judetean Iasi are o noua pagina de Facebook a fost facut pe contul de socializare al lui Maricel Popa.

"Activitatea administrativa a Consiliului Judetean Iasi a fost transferata de reprezentantii institutiei, inca de la sfarsitul anului trecut, pe pagina oficiala de Facebook Consiliul Judetean Iasi - County Council", se arata in anunt.

De altfel, cei care au apreciat pagina CJ Iasi au primit notificare potrivit careia pagina si-a schimbat numele in Maricel Popa.

De ce si-a luat fostul sef al Iasului pagina de Facebook inapoi

Contactat de Ziare.com, Maricel Popa a spus ca pagina respectiva ramasese neutilizata. "Pagina respectiva, pe care am facut-o eu in anul 2017 nu a mai fost folosita din luna octombrie. Cand a venit presedintele nou, si-a facut pagina lui de Facebook si aici a ramas goala. De patru luni de zile nu s-a mai postat nimic. Eu sunt la Comisia de Administratie Publica si acolo voi pune toata legislatia, tot ce tine de de administratie", a precizat Marciel Popa.

Senatorul spune ca actuala conducere a Consiliului Judetean a ales sa isi faca alta pagina pentru ca: "a fost facuta de Popa. Orice proiect care a fost facut de mine a trebuit sa-l inchida sau sa-l denigreze.

Eu nu am cerut nicodata pagina, dar era pacat sa ramana asa neutilizata".

Pagina preluata de senatorul Maricel Popa are in prezent peste 18.000 de urmaritori, in timp ce noua pagina a Consiliului Judetean are sub 1000 de urmaritori.

Costel Alexe: "Maricel Popa nu accepta infrangerea si a FURAT pagina de Facebook"

Actualul presedinte al Consiliului Judetean, Costel Alexe, nu a raspuns mesajelor Ziare.com pana la ora transmiterii acestei stiri.

In schimb a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care il acuza pe Maricel Popa pentru acest gest.

" Maricel Popa nu accepta infrangerea si continua prin toate mijloacele sa impiedice buna desfasurare a activitatii Consiliului Judetean Iasi. Mai nou, acest individ asupra caruia am atras in mai multe randuri atentia cu privire la incapacitatea sa de a administra activitatea Consiliului Judetean Iasi, a FURAT astazi pagina de Facebook a Consiliului Judetean Iasi", a scris Costel Alexe pe pagina sa de Facebook.

Actualul sef al judetului Iasi a mai precizat ca "nu este posibil ca o pagina oficiala, a unei institutii publice sa fie administrata pe "persoana fizica" de un angajat cu contract pe perioada determinata, despre care PNL Iasi a atras atentia in mai multe randuri ca lucra la promovarea PSD Iasi, utilizand resursele si timpul CJ Iasi".

"Astazi furtul a fost desavarsit prin modificarea numelui paginii din "Consiliul Judetean Iasi" in "Senator Maricel Popa".

Adresa de web, adresa fizica, numarul de telefon, precum si alte informatii cu scop de identificare au ramas cele ale Consiliului Judetean. Astfel, pe langa furtul evident de imagine se incearca si inducerea in eroare a iesenilor cu privire la datele de contact ale vremelnicului senator sau chiar cele ale CJ Iasi.

Somez pe aceasta cale predarea paginii catre titularul de drept - Institutia Consiliul Judetean Iasi - si incetarea acestor actiuni premeditate de incercare a blocarii activitatii CJ. In acelasi timp, in cazul in care pagina nu va fi predata titularului de drept vom depune o plangere pentru furt si vom deschide si o actiune in instanta, inedita ce-i drept, dar totusi de o gravitate reala", a precizat Alexe pe pagina de Facebook.

Maricel Popa, presedintele PSD Iasi: Costel Alexe trebuie sa-si dea imediat demisia din functia de presedinte al Consiliului Judetean

Un bărbat care a cumpărat un permis auto fals de pe Facebook s-a dus la Poliție ca să-l reînnoiască. Ce au făcut polițiștii
Un bărbat care a cumpărat un permis auto fals de pe Facebook s-a dus la Poliție ca să-l reînnoiască. Ce au făcut polițiștii
Un bărbat din Alba Iulia a mers la Poliție pentru a-și reînnoi permisul fals de conducere, pe care l-a cumpărat cu 2.000 de euro din Germania. După ce a fost descoperit, bărbatul a fost...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Facebook, #Consiliul Judetean Iasi, #maricel popa, #costel alexe , #stiri politice