Premierul Florin Citu, criticat de un fost ministru liberal pentru decizia de a candida la conducerea PNL: "Tineri cu vise nastrusnice"

Marti, 08 Iunie 2021, ora 05:00
4047 citiri
Premierul Florin Citu, criticat de un fost ministru liberal pentru decizia de a candida la conducerea PNL: "Tineri cu vise nastrusnice"
Ion Stefan il susptine pe Ludovic Orban pentru functia de presedinte al PNL FOTO Facebook/Ion Stefan

Aflat inca in covalescenta, dupa ce a fost la un pas sa-si piarda viata, in urma unui accident destul de grav si stupid, deputatul Ion Stefan, supranumit si "Grinda", sustine ca Florin Citu nu trebuia sa intre in lupta pentru functia de presedinte al Partidului National Liberal.

Sustinator infocat al lui Ludovic Orban, in guvernul caruia a ocupat functia de ministru al Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan il compara pe actualul presedinte al PNL cu Angela Merkel, care a avut un mandat lung si a dus Germania la progres.

"La nivel de tara, noi, Partidul National Liberal, ramanem in continuare cu Ludovic Orban presedinte. Germania a ales pe Merkel multi ani si lucrurile au mers bine. Suta la suta il sustinem pe Ludovic Orban, pentru ca merita acest lucru, pentru toate lucrurile bune pe care le-a realizat in ultimii ani pentru PNL: victorii consecutive in alegeri, realizarea unei coeziuni in interiorul partidului", a spus Ion Stefan.

Deputatul nu vede cu ochi buni inscrierea in cursa pentru presedinte al PNL a premierului Florin Citu, pentru motivul ca ar destabiliza pozitia actuala a partidului.

"Astazi, cativa colegi de-ai nostri, mai tinerei, mai cu vise nastrusnice s-au gandit ca e bine sa avem o batalie. Eu cred ca nu era bine sa avem aceasta batalie. Nu trebuie sa te rotesti din an in an, pentru ca pana vine celalalt in functie, pana capata experienta... A, daca masurile pe care le-ai luat sunt distrugatoare pentru partid, atunci da, se impune o schimbare, dar cand tu aduci in fiecare zi plusvaloare si esti intr-un trend crescut ce rost are sa faci lucrurile astea", a mai mentionat deputatul liberal.

De altfel, la sfarsitul saptamanii trecute a avut loc sedinta Colegiului Director Judetean al PNL Vrancea, ocazie cu care partidul si-a reafirmat sprijinul pentru actualul presedinte, Ludovic Orban.

Atacul la Citu vine si in contextul in care mai multe proiecte propuse de liberalii din Vrancea sa fie realizate prin PNRR sunt pe care sa esueze. Dintre acestea, amintim de continuarea lucrarilor la Canalul Siret-Baragan sau constructia viitorului spital de urgenta.

"Facem un apel ferm catre premierul Romaniei, Florin Citu sa aiba in vedere nevoile judetului, asa cum a promis cand a fost in Vrancea.

Noul spital judetean din Focsani reprezinta o prioritate maxima pentru Vrancea si pentru toata Moldova, iar promisiunea realizarii acestuia trebuie respectata", se arata intr-un mesaj adresat de conducerea PNL Vrancea premierului Florin Citu, la finele Colegiului Director.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Ion Stefan, #citu, #Ludovic Orban presedinte PNL , #partid