FMI-ul crede ca suntem niste tarani

Luni, 28 Decembrie 2009, ora 07:00 3947 citiri

Cea mai recenta vizita in Romania a delegatiei Fondului Monetar International a fost delicioasa, datorita unor incidente.

Mititele, dar care l-au spus oamenilor aia veniti sa evalueze prevederile bugetului consolidat pe 2010 cate ceva despre priceperea alor nostri in materie de protocol.

Niste carcotasi ne-au relatat ca oficialii FMI au privit ciudat spre armata de consilieri ai lui Emil Boc, care ar fi dorit sa asiste la discutii, si ca au cerut expres limitarea accesului. Mai ales ca un membru al delegatiei aproape ca s-a ciocnit de unul dintre acestia care nu i-a dat intaietate in momentul cand a dorit sa intre in sala de discutii.

In plus, au fost probleme cu traducerea, pentru ca omul desemnat sa se ocupe habar nu avea ca exista un sistem automat pentru efectuarea acestei operatiuni.

Iar cireasa de pe tort a fost un tinerel manat dupa pahare, pentru ca altfel, membrii delegatiei FMI erau pe punctul sa bea apa minerala din sticlute. Dupa cateva momente jenante de asteptare, omul a adus paharele. Erau din plastic.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News