Liderul deputatilor PNL: "Fostii comandanti de penitenciare comuniste ne rad in nas, avand cele mai nesimtite pensii speciale"

Luni, 30 Noiembrie 2020, ora 07:52 4017 citiri
FOTO Facebook/Florin Roman

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca PNL si-a asumat angajamentul ferm ca, in prima saptamana de dupa alegeri, sa elimine pensiile speciale ale parlamentarilor. Roman a mai spus ca proiectul liberalilor privind supraimpozitarea pensiilor speciale, aflat pe masa Curtii Constitutionale, ii va afecta cel mai putin pe militari si cel mai mult pe magistrati, pe fostii comandanti de penitenciare comuniste si pe reprezentantii organelor represive de securitate dinainte de 1989.

Despre fostii comandanti ai penitenciarelor comuniste, Roman a declarat ca "ne rad in nas, multi dintre ei, avand cele mai nesimtite pensii specile din Romania".

"Daca va uitati la aceasta impozitare, cei mai putin afectati ar fi militarii care au si cele mai mici pensii. Asta e adevarul. Iar cel mai afectati ar fi magistratii si fostii comandanti de penitenciare comuniste sau reprezentanti ai organelor represive de securitate dinainte de 1989, care practic acum stau si ne rad in nas, multi dintre ei, avand cele mai nesimtite pensii specile din Romania. Azi, cea mai mare pensie speciala din Romania e cea a fostului comandant de la penitenciarul Colibasi, care are pensie undeva la 77.500 de lei", a declarat Florin Roman, invitat intr-o emisiune la B1TV.

Curtea Constitutionala nu isi asuma o decizie privind majorarea pensiilor cu 40%. Judecatorii amana cazul dupa alegeri

Ludovic Orban: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News