Florin Cîțu: Am susținerea a 40 de filiale dintre care 34 au votat doar moțiunea "România Liberală"

Sambata, 18 Septembrie 2021, ora 12:34 2153 citiri
Florin Cîțu le-a cerut membrilor PNL să "se poarte civilizat"

Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, 18 septembrie, la începutul Consiliului Național al PNL, că are susținerea a 40 de filiale din țară din care 34 au votat doar moțiunea lui Cîțu, ”România Liberală”.

Prim-ministrul a mai spus că își dorește ca până la Congresul liberalilor din 25 septembrie toți membrii PNL să ”se poarte civilizat, fără să mai atace PNL”.

”Aș vrea să vă rog pe toți să ne purtăm civilizat în această perioadă, fără a mai ataca PNL, și-așa sunt destui afară care atacă PNL. La precedentul Consiliu național mi-am anunțat candidatura. Aveam în spate o echipă cu care am pornit la drum, dar am spus că obiectivul meu e acela de a construi, obiectivul meu era să aduc în spatele meu întregul partid.

Sunt 40 de filiale care au votat moțiunea România Liberală dintre care 34 doar moțiunea România Liberală. Aș vrea să vă aduc aminte ce spuneam la discuția pe care am avut-o când am lansat programul de guvernare, fiind campanie electorală. Ce înseamnă o guvernare liberală? În primul rând, proprietatea privată este sfântă (…)”, a declarat premierul Florin Cîțu sâmbătă, la începutul Consiliului Național al PNL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News