Florin Cîțu, apel către USR PLUS să retragă moțiunea: "Să ne așezăm la masă să discutăm"

Miercuri, 08 Septembrie 2021, ora 11:313521 citiri
Florin Cîțu, apel către USR PLUS să retragă moțiunea: "Să ne așezăm la masă să discutăm"
Florin Cîțu, premierul României FOTO Hepta.ro

Premierul României Florin Cîțu a declarat miercuri, 8 septembrie, că este dispus să se așeze la masă și să discute cu membrii USR PLUS dacă aceștia își retrag semnăturile de pe moțiunea de cenzură.

Mai mult, consideră că s-a format ”o alianță toxică USR-PSD-AUR” și că s-au aliat cu inamicul pentru a da jos propriul Guvern.

”Să te aliezi cu inamicul PNL, să vrei să dai jos propriul Guvern și apoi să zici că tu vrei să te întorci, așa nu merge. Se pot retrage semnăturile de pe moțiune ale celor de la USR-PLUS, iar ulterior putem discuta.

Am trimis demisiile celor de la USR la Cotroceni pentru a-i salva pe cei de la USR, ca să nu fie puși în situația ca miniștrii să depună moțiune împotriva propriului Guvern. Există o cale: pot să retragă moțiunea și atunci ne așezăm la masă să discutăm.

Astăzi, în România, avem o coaliție toxică USR-PSD-AUR, care doresc să-și impună un nou premier. Înțeleg că domnul Ciolacu se erijează în soluția de premier a acestei alianțe toxice USR-PSD-AUR”, a declarat Florin Cîțu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
lia_stoenescu
rank 5
Care semnaturi, stimate F. Catu? Alea false?
FrumoasaTara
rank 5