Firea: Datele covid au fost masluite in interes electoral, a fost nevoie de un scandal politic ca sa aflam asta

Vineri, 16 Aprilie 2021, ora 15:34
4301 citiri
Firea: Datele covid au fost masluite in interes electoral, a fost nevoie de un scandal politic ca sa aflam asta
Gabriela Firea, prim vicepresedinte PSD

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea afirma, dupa ce Vlad Voiculescu a criticat metodologia de stabilire a deceselor provocate de COVID, ca e dezgustator sa constatam ca cei de la USR-PLUS au invocat "transparenta" doar cand au vrut sa-i santajeze sau sa se razbune pe partenerii de coalitie.

Voiculescu, reactie dupa demitere: "Exista indicii ca sunt diferente intre decesele raportate, mai putine decese. Vorbim despre o statistica si o metodologie care trebuie schimbata"

"A fost nevoie de un intreg scandal politic ca sa aflam urmatoarele trei adevaruri cutremuratoare: 1. Datele despre numarul noi de cazuri COVID au fost masluite din interese electorale: 2. Stam prost cu vaccinarea, iar realitatea este cosmetizata de premier: 3. Exista "o diferenta semnificativa" intre numarul real al deceselor COVID si cel raportat populatiei. Deci, am avut dreptate! Am fost mintiti despre evolutia pandemiei!", a scris Firea pe Facebook.

"Au fost restranse drepturi si libertati cetatenesti doar dupa interesele lor politice si nu pe baze stiintifice!", adauga ea.

In opinia sa, este dezgustator sa constatam ca cei de la USR-PLUS au invocat "transparenta" doar cand au vrut sa-i santajeze sau sa se razbune pe partenerii lor de coalitie.

Vlad Voiculescu, atac dur la adresa lui Florin Citu: "Consider ceea ce a facut Florin Citu o mizerie"

"Barna si Voiculescu stiau si inainte de scandal ceea ce ne-au spus acum, dar au tacut! Asta nu este transparenta. Daca vor ca macar acum sa fie transparenti si pentru cetateni, nu doar din interesele lor politice, sa voteze luni comisia de ancheta ceruta de PSD pentru a scoate la lumina cum s-au masluit datele despre pandemie. Daca nu o vor face, sa nu aiba nerusinarea sa mai vorbeasca vreodata despre transparenta!", conchide prim-vicepresedintele PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Posibil atac israelian asupra unor ținte din Iran
Posibil atac israelian asupra unor ținte din Iran
Explozii au fost auzite, în această dimineață, în apropierea unui aeroport din orașul Isfahan, situat în centrul Iranului. Agenția de presă iraniană de stat IRNA și alte surse locale...
Şase avioane de vânătoare israeliene au atacat o unitate de apărare aeriană din Siria înainte de loviturile din Iran FOTO/VIDEO
Şase avioane de vânătoare israeliene au atacat o unitate de apărare aeriană din Siria înainte de loviturile din Iran FOTO/VIDEO
Armata israeliană a anunțat vineri, 19 aprilie, că a efectuat un atac cu rachetă vizând o unitate de apărare aeriană în sudul Siriei şi a cauzat pagube, scrie agenţia oficială siriană...
#Gabriela Firea, #atac, #guvern, #date, #covid , #stiri politice