Teodorovici, contracandidatul lui Ciolacu la sefia PSD: "Nu voi valida alegerea unui presedinte printr-un simulacru de alegeri"

Sambata, 08 August 2020, ora 08:06 3054 citiri
FOTO Facebook/Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a devenit oficial contracandidatul lui Marcel Ciolacu pentru sefia PSD. Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, Teodorovici a anuntat ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al PSD.

"Nu vreau sa validez alegerea in mod nestatutar si nedemocratic a unui presedinte PSD. Cu atat mai mult, nu voi valida alegerea unui presedinte printr-un SIMULACRU de alegeri, atunci cand regulile se schimba in timpul jocului tocmai pentru a diminua sansele altor potentiali candidati sau a le anula pe cele ale candidatilor care ar putea sa se decida in ultimul moment.

Mi-am depus azi (n.r. vineri) candidatura pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile prevazute de actualul statut validat de Tribunalul Bucuresti, pentru ca am ales sa particip la orice #competitie #electorala fundamentata pe aceleasi reguli", a scris Teodorovici, pe Facebook.

"Fac apel la responsabilitatea tuturor membrilor PSD care vor participa la congres, indiferent de functia pe care o ocupa in partid si de organizatia judeteana de care apartin, sa inteleaga ca PSD nu are nevoie, in special in situatia actuala, sa se prezinte in fata electoratului cu un simulacru de alegeri, cu oameni ascunsi in spatele unor liste si, mai ales, cu riscul participarii unui singur candidat si care sa fie ales, eventual, cu unanimitate de voturi, ca in vremurile pe care le speram apuse", a mai aratat Teodorovici.

Codrin: Ciolacu calca in picioare statutul PSD

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu anunta ca-l sustine pe Teodorovici, pe care-l considera "singura sansa pentru a ne putea recupera partidul".

"Eugen Orlando Teodorovici si-a depus candidatura pentru functia de Presedinte al PSD! In conformitate cu Statutul actual al partidului. Pe care Ciolacu il calca in picioare cu bocancii primiti de la cazarma.

Il sustin pe Eugen si ar trebui sa o faceti si voi! Este singura sansa pentru a ne putea recupera partidul", a scris Stefanescu pe Facebook.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, vineri, proiectul politic cu care candideaza la Congres.

Congresul PSD este programat pentru 22 august.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News