Echipa lui Udrea depune inca o contestatie si cere turul doi

Luni, 25 Martie 2013, ora 09:45 3703 citiri
Foto: Ziare.com

Echipa sustinatoare a motiunii Elenei Udrea va depune, luni, o noua contestatie privind legalitatea rezultatului alegerii presedintelui PDL la conventia de sambata si va cere organizarea unui al doilea tur de scrutin, a declarat primarul municipiului Roman, Laurentiu Dan Leoreanu.

Edilul democrat-liberal sustine ca exista noi probe potrivit carora rezultatul alegerilor pentru functia de presedinte al PDL a fost viciat.

"Se va depune, luni, o contestatie care arata faptul ca au fost delegati la conventie care nu aveau dreptul sa fie delegati. De asemenea, au aparut oameni pe listele altor judete sau sectoare din Capitala desi erau membri la alte filiale judetene. Totodata apar si delegati care au votat desi nu au fost prezenti la Conventie si avem cateva exemple si din judetul Neamt", a declarat Laurentiu Dan Leoreanu.

Tabara lui Udrea cere inca o renumarare: doar 37 de voturi ne-au despartit de turul doi

Primarul municipiului Roman sustine ca diferenta de voturi pentru a fi organizat cel de-al doilea tur pentru alegerea presedintelui PDL este de 37 de voturi.

"Diferenta pentru a intra in turul doi este de 37 de voturi iar motivele care stau la baza contestatiei pe care o depunem luni inseamna o diferenta mult mai mare de 37 de voturi. De aceea cerem organizarea turului doi si limpezirea apelor in partid", a adaugat Laurentiu Dan Leoreanu.

Dintre cei 151 de delegati care au fost desemnati la conventie, cel putin 15 nu au participat la eveniment dar, potrivit reprezentantilor PDL Neamt, cel putin trei apar ca au participat la vot.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza basescu si udrea
basescu si udrea
rank 5
Da, da, sa se faca turul doi. Ba nu, sa se faca alegeri non-stop
Poza NEUTRONU
NEUTRONU
rank 5