Dragnea: Poate Kovesi nu mai sfideaza si vine la comisia de ancheta, cea mai legitima institutie a acestei tari

Duminica, 09 Iulie 2017, ora 23:40 14800 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca spera ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa nu mai mai sfideze Parlamentul si sa se prezinte, luni, in fata Comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, unde a fost invitata pentru a treia oara.

"Poate nu mai sfideaza, poate n-a stiut ca poate sa vina, dar acum, dupa decizia Curtii Constitutionale, poate va avea o alta abordare. (...). Curtea Constitutionala a spus un lucru foarte important, ca totusi nu exista motive sa nu vii la o comisie de ancheta parlamentara. Aceasta comisie este o institutie foarte importanta. Vorbim de cea mai legitima institutie a acestei tari", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la RTV.

De fapt, in ce priveste obligativitatea in ce priveste prezenta la comisia de ancheta nu este chiar asa cum sustine Dragnea.

Vezi aici explicatiile unui constitutionalist.

Solicitat sa comenteze posibilitatea sa ii fie "fabricate dosare", Dragnea a afirmat ca nu a "spalat bani" si nu a facut nicio infractiune.

"N-am furat nimic, n-am omorat pe nimeni, n-am violat pe nimeni, n-am spalat bani, n-am facut nicio infractiune. Totusi, ma gandesc ca exista un Dumnezeu sus si exista o limita. Sper ca cei din vechile clanuri din anumite institutii sa inteleaga ca este suficient. Eu asa sper si imi doresc ca toata lumea sa inteleaga ca e suficient. Daca nu vor sa inteleaga, atunci, la razboi, ca la razboi!", a spus Liviu Dragnea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News