Doina Tudor poate fi retinuta si arestata: S-a plans in plen ca a inselat-o sotul si are bagajul pregatit

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 13:23
8878 citiri
Doina Tudor poate fi retinuta si arestata: S-a plans in plen ca a inselat-o sotul si are bagajul pregatit
Foto: captura video Digi 24

Doina Tudor, senator PNL, poate fi retinuta si arestata, dupa ce in plenul Senatului s-a votat, miercuri, in favoarea cererii DNA in acest sens.

Astfel, au fost 61 de voturi pentru si 57 impotriva, fiind prezenti 120 de senatori dintre cei 164.

Cum s-au aparat senatorii Oprea si Tudor de DNA: Nu am cerut eu masina! Am aflat de aventura sotului meu

In luarea sa de cuvant de dinaintea votului, Doina Tudor s-a plans ca perioada pentru care i se aduc acuzatiile coincide cu cea in care s-a despartit de sotul sau, care a inselat-o.

"Acuzele care mi se aduc sunt complet nefondate si nereale.

Sunt acuzata ca in anul 2013 am fost complice la luare de mita. Perioada pentru care mi se aduc acuzele coincide cu despartirea de sotul meu. Dupa 28 de ani, am aflat de aventura extraconjugala a sotului meu. Nu exista cuvinte pentru a descrie durerea unei femei. Viata mea, distrusa, a fost expusa tuturor.

In feburarie 2013, sotul meu a parasit domiciliul conjugal. Divortul definitiv s-a produs de-abia la a patra cerere, in mai 2014. Va confirm socul meu la auzul acuzelor. In afara unui denunt mincinos, nu exista nicio proba incriminatorie.

Un barbat indragostit, plecat pe alt drum decat al familiei anterioare, va mai apela la serviciile femeii parasite? Dar o femeie parasita si ranita va mai apela vreodata la el?

Cum poate cineva atat de marsav sa acuze, fara sa aiba cea mai mica dovada, doi oameni pentru a-si acoperi propriile ilegalitati? Acuzatiile care mi se aduc sunt bazate pe denuntul unei singure persoane, aflata cu calitate de inculpat in dosar.

Nu exista dovezi care sa indice implicarea mea. (...) Calitatea mea nu este de inculpat, ci de nevinovat. Justitia poate sa isi faca datoria pana la capat si fara retinerea si arestarea mea. Nu cred ca reprezint un pericol public iminent, asa cum se arata in referatul DNA", a declarat senatorul PNL.

Aviz pozitiv pentru retinerea si arestarea unui senator PNL - urmeaza votul in plen

Ulterior, dupa vot si dupa anuntarea rezultatelor, senatorul PNL a precizat ca are bagajul deja facut si "moralul perfect".

"Fiecare a votat cum a vrut sau probabil cum au fost indicatii. Asta este, ma asteptam si sunt pregatita. Sunt convinsa ca voi primi telefon si ma voi prezenta acolo. Ar fi urat sa comenteze votul colegilor mei. Am bagajul facut si moralul perfect.

Normal ca e neplacut. Sunt linistita in masura posibilitatilor. M-am imbarbatat pentru asta", a declarat Doina Tudor.

DNA cere retinerea si arestarea unui senator - ce acuzatii i se aduc (Video)

Senatorul PNL este anchetat in dosarul in care fostul sau sot, Daniel George Tudor, a fost retinut pentru luare de mita, la data faptei presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, ulterior vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

DNA precizeaza ca, in perioada martie-mai 2013, Doina Tudor l-a ajutat in mod direct pe Daniel Tudor sa primeasca 200.000 de euro (din totalul de 300.000 de euro primiti de acesta), pentru ca acesta, in calitate de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, sa favorizeze o firma de asigurari care facuse obiectul unor activitati de control.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Doina Tudor retinere arestare, #cerere DNA Doina Tudor, #Doina Tudor vot Senat , #senatori