Diana Sosoaca, inca un scandal. Circ la poarta Institutului Marius Nasta: Vei pati ceea ce trebuie sa pateasca un om care se opune unui demnitar

Luni, 22 Februarie 2021, ora 00:2345404 citiri
Diana Sosoaca, inca un scandal. Circ la poarta Institutului Marius Nasta: Vei pati ceea ce trebuie sa pateasca un om care se opune unui demnitar
Diana Sosoaca

Senatoarea Diana Sosoaca, exclusa recent din AUR, a facut un nou scandal, de data aceasta in fata institutului Marius Nasta, din Capitala, acolo unde duminica seara a fost semnalata o degajare de fum la sectia externa ATI.


Diana Sosoaca a incercat sa intre in curtea institutului Marius Nasta, insa nu a fost lasata de bodyguarzi.

"Ia mana de pe mine. Iti dai seama ca ce faci e abuz in serviciu? Da-te la o parte!", le-a strigat senatoarea angajatilor firmei de paza care incercau sa o opreasca la poarta. Mentionam faptul ca senatoarea nu purta masca.

"Domnul ministru cum a putut sa treaca? Cum iti permiti sa stai in fata mea. Da-te la o parte! Iti dau cuvantul meu de onoare ca vei pati ceea ce trebuie sa pateasca un om care se opune unui demnitar. Ce ati ajuns voi bodyguarzii? Sa omorati oameni pe strazi?", si-a continuat Sosoaca scandalul.

"Este lipsa de educatie juridica, lipsa de respect fata de un demnitar. Este un ordin dat de mai marii Romaniei impotriva unui demnitar", a mai spus senatoarea.

Intr-un final, Diana Sosoaca a avut o scurta discutie cu managerul Institutului, Beatrice Mahler, care i-a oferit detaliile cu privire la incidentul care a avut loc.

Comentarii
Injineru
rank 5
Sosoaca are experienta de manager la capre.
rank
e matinal pu tza ke, posteaza la 08:55