Deputatul in greva foamei renunta la protest: Parlamentul si-a spalat din pacate

Marti, 30 Septembrie 2014, ora 15:50
2010 citiri
Deputatul in greva foamei renunta la protest: Parlamentul si-a spalat din pacate

Deputatul Aurelian Mihai a renuntat, marti, la greva foamei, dupa 14 zile de protest, intrucat initiativa legislativa legata de reducerea taxelor consulare va fi dezbatuta din nou de comisie.

"Ce s-a petrecut in plen acum o jumatate de ora este un pas destul de mare pe care il face Parlamentul, si anume modificarea de lege a fost votata de catre colegii parlamentari si propusa pentru a intra pe ordinea de zi, pentru a fi dezbatuta in cadrul comisiei, pentru a avea un raport de adoptare.

Ca atare, Parlamentul aproape astazi si-a spalat jumatate din pacatele pe care, intre ghilimele, le-a comis fata de romanii din afara tarii", a declarat Aurelian Mihai pe holul Parlamentului, anuntand in acelasi timp ca renunta la greva greva foamei, relateaza Mediafax.

Deputatul care a intrat in greva foamei a dormit miercuri noapte in Parlament

"Va pot spune ca protestul, care fizic pentru mine a inceput in 17 septembrie, pentru mine se incheie astazi. Ma simt foarte rau si refuz, daca merg in spital, perfuziile. Eu inteleg ca, daca le accept, practic primesc hrana. Pana in acest moment nu m-am hranit, este a 14-a zi, doar am consumat lichide", a povestit deputatul.

Acesta a spus ca se va interna pentru a-si face analizele necesare si ca va continua sa lupte pentru romanii din afara tarii.

Gest extrem in Parlament: 16 deputati in greva foamei

Grupul deputatilor PSD a transmis, saptamana trecuta, ca "ia act cu ingrijorare" de situatia parlamentarului Aurelian Mihai, aflat in greva foamei de opt zile la momentul respetiv, anuntand ca ii pun la dispozitie un birou pentru a renunta la protest.

Greva foamei la Parlament: PSD ii ofera un birou initiatorului ca sa renunte la protest

Deputatii social-democrati sustin ca il vor sprijini pe Aurelian Mihai de sprijin, "prin punerea la dispozitie a unui birou apartinand grupului parlamentar al PSD si a personalului de specialitate de care beneficiaza si deputatii PSD".

"De asemenea, fiind convinsi de dedicarea sa pentru binele romanilor plecati peste hotare, l-am propus si l-am sustinut pentru functia de secretar al Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii", se precizeaza intr-un comunicat PSD.

Fostul deputat PP-DD a anuntat, pe 17 septembrie, in plenul Camerei Deputatilor, ca intra in greva foamei pana cand vor fi rezolvate problemele romanilor din strainatate.

Un deputat in Parlament: "Declar inceputul grevei foamei". Miron Mitrea: "Succes!"

El a acuzat statul roman ca nu face nimic pentru romanii din strainatate si a declarat ca 25.000 de romani ar fi murit peste hotare, iar statul nu a facut nimic pentru a ajuta familiile sa ii repatrieze.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Aurelian Mihai renunta greva foamei, #deputat greva foamei renunta, #deputat greva foamei , #deputat