Deputatul PNL Florin Roman: "Nu trece o zi fara ca Ludovic Orban si sustinatorii lui sa nu ne atace, pe cei care il sustinem pe Florin Citu"

Sambata, 19 Iunie 2021, ora 22:05
2806 citiri
Deputatul PNL Florin Roman: "Nu trece o zi fara ca Ludovic Orban si sustinatorii lui sa nu ne atace, pe cei care il sustinem pe Florin Citu"
Florin Roman, deputat PNL FOTO Facebook/Florin Roman

Deputatul Florin Roman a reactionat, sambata seara, dupa ce Ludovic Orban a afirmat ca trebuie definit "suflul nou" din PNL despre care vorbeste Florin Citu, atata timp cat acesta este sustinut de nume vechi din partid. "Nimeni nu scapa de atacurile lui Orban", a transmis Roman, prcizand ca asa intelege presedintele PNL ca se deruleaza "festivalul democratiei".

"Vad ca nu trece o zi fara ca Ludovic Orban si sustinatorii lui sa nu ne atace, pe cei care il sustinem pe Florin Citu. Indiferent ca te cheama Emil Boc, Gheorghe Flutur, Rares Bogdan, Robert Sighiartau, Daniel Buda, Florin Roman, Lucian Bode, Virgil Popescu, Raluca Turcan, Daniela Cimpean, presedinta CJ Sibiu, Dinu Iancu Salajanu, presedinte CJ Salaj, Alin Tise, presedintele CJ Cluj, Ionel Bogdan, presedintele CJ Maramures, Virgil Chitac, primarul Constantei, Mihai Lupu, presedinte CJ Constanta, Nicolae Ciuca, Dan Vilceanu, Alina Gorghiu, Marcel Romanescu, primarul din Tg Jiu, Florin Oancea, primarul Devei, Tibi Ridzi, primarul Petrosaniului, Ion Lungu, primarul Sucevei, Nelu Tataru, Monica Anisie, Cristian Bacanu, sute de presedinti de organizatii si simplii membri, nimeni nu scapa de atacurile lui Orban si ale sustinatorilor lui. Asa inteleg ei, ca se deruleaza <>", a scris, sambata, pe Facebook, Florin Roman.

Acesta afirma ca Florin Citu "are o echipa de oameni care au confirmat".

"Vin din organizatii puternice, cu rezultate pentru PNL. Care au castigat alegeri, in timp ce Ludovic Orban, premier in functie la acea data, cu sprijinul lui Nicusor Dan, a reusit "performanta" unui loc trei la Bucuresti! Acum, Ludovic Orban se plimba singur prin tara. Si asta, pentru ca nu i-a placut meritocratia, ci mai degraba slugarnicia", a mai scris Roman.

Acesta il acuza pe Orban ca incalca principiile liberale.

"Unde iti este echipa, Ludovic? Ne vom vedea la fiecare conferinta judeteana si acolo o sa se auda adevarul! Nu cu manipulari, minciuni si jigniri, cum din pacate iti tratezi colegii care ti-au adus victorii! Prin astfel de manifestari incalci toate principiile liberale pe care le invoci in spatiul public", a mai scris Roman.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre felul sau de a face campanie, subliniind ca intotdeauna a fost aproape de membrii partidului. Orban s-a referit si la "suflul nou" din partid de care amintesc cei care il sustin pe Florin Citu petru sefia PNL, insa a afirmat ca acest suflu nou trebuie definit, mai ales cand in echipa sunt nume vechi ale partidului, cum ar fi Emil Boc, Alina Gorghiu sau Raluca Turcan.

Congresul PNL are loc in 25 septembrie, pana acum anuntandu-si intentia de a candida Ludovic Orban si Florin Citu.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Florin Roman PNL, #Ludovic Orban PNL, #citu , #partid