Deputatul care a intrat in greva foamei a dormit miercuri noapte in Parlament

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 17:52
1703 citiri
Deputatul care a intrat in greva foamei a dormit miercuri noapte in Parlament

Deputatul neafiliat Aurelian Mihai, care a intrat in greva foamei, a dormit miercuri noapte in Parlament si este decis sa protesteze "chiar si o mie de ani" daca Guvernul nu ia masuri pentru imbunatatirea situatiei romanilor din Diaspora.

"Azi-noapte (miercuri noapte - n.red.) am ales sa raman unde protestez, am lucrat pana tarziu in biroul de la comisia pentru romanii de pretutindeni din Camera si am atipit putin pe fotoliu, in acelasi birou. In general, cei care aleg sa faca greva foamei nu parasesc locul unde initiaza protestul.

Cum ar fi sa ma duc la hotel sau acasa? Nu ar demonstra seriozitate fata de protest. Cea mai mare problema a fost ca nu am putut sa fac un dus si cred ca in curand trebuie sa fac ceva in acest sens, nu ma simt nici eu tocmai comod", a declarat Aurelian Mihai.

El a adaugat ca va ramane si joi in Parlament, nu inainte de se duce acasa sa faca dus si sa-si ia haine de schimb, si ca va profita de faptul ca se afla la birou pentru a lucra si a studia legislatia.

Un deputat in Parlament: "Declar inceputul grevei foamei". Miron Mitrea: "Succes!"

Deputatul neafiliat a anuntat miercuri in plenul Camerei Deputatilor ca intra in greva foamei.

"Ceea ce m-a determinat sa aleg aceasta forma de protest are legatura cu pasivitatea statului roman in relatie cu cerintele romanilor din Diaspora, cu problemele pe care acestia le au, situatia taxelor extrem de ridicate pe care romanii le platesc atunci cand se adreseaza consulatelor pe care Romania le are in strainatate, la modul deficitar in care consulatele noastre functioneaza, fie din lipsa de fonduri, fie din lipsa de personal, fie din lipsa modernizarii acestor spatii", a precizat acesta intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului.

Aurelian Mihai a mai declarat ca in cursul zilei de joi va face adrese catre Biroul permanent al Camerei Deputatilor si Guvern in care va arata care sunt problemele pe care le-a ridicat.

Deputatul a mentionat ca nu stie cat va rezista fara mancare dar, mental, este foarte bine pregatit sa reziste "chiar si o mie de ani".

"Depinde si de Guvern. Sper sa nu asteptam o mie de ani sa reducem taxele consulare, dar eu cred ca si in Guvernul Romaniei va exista intelepciunea necesara sa gaseasca solutiile potrivite pentru oameni", a mai aratat deputatul Aurelian Mihai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#deputat greva foamei dormit Parlament, #Aurelian Mihai greva foamei, #deputat intrat greva foamei, #deputat diaspora greva foamei , #deputat