Deputatii ii trimit Andreei Vass scrisoarea inapoi - nu este de rangul lor

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 23:07 2334 citiri
Foto: Arhiva

Conducerea Camerei Deputatilor a decis, miercuri, sa-i retrimita consilierului primului-ministru Andreea Paul-Vass o scrisoare pe care aceasta o adresase Parlamentului, cu indicatia ca documentul sa fie retrimis sub semnatura unui reprezentant al Guvernului de acelasi rang cu deputatii din Biroul Permanent.

Secretarul Camerei Deputatilor, Dumitru Pardau, a explicat ca Andreea Paul Vass a transmis o scrisoare prin care solicita Parlamentului sa comunice numele delegatului care va participa la Consiliul National pentru Competitivitate.

"Aceasta scrisoare va fi transmisa dnei Vass, in asa fel incat scrisoarea sa revina in Parlament, dar din partea unui reprezentant al Guvernului de rang identic cu conducerea Camerei. S-a solicitat din partea colegilor nostri din Biroul Permanent ca aceasta scrisoare sa fie transmisa chiar de premier sau alt reprezentant", a explicat Pardau.

Consiliul National pentru Competitivitate (CoNaCo) a fost infiintat recent printr-un memorandum al Guvernului si se afla sub coordonarea Andreei Paul Vass. Din structura CoNaCo fac parte, in proportii egale, decidenti din 20 de institutii centrale, experti din mediul academic si universitar si 40 de reprezentanti ai companiilor cele mai mari angajatoare si cele mai mari contributoare la bugetul de stat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News