Deputat USR: PSD contra PSD, la ANCOM. Cum au ajuns social-democratii la "culmea absurdului"

Marti, 19 Septembrie 2017, ora 21:26
5141 citiri
Deputat USR: PSD contra PSD, la ANCOM. Cum au ajuns social-democratii la "culmea absurdului"
Foto: Facebook/ Catalin Drula

Deputatul USR Catalin Drula atrage atentia ca PSD duce o lupta interna in ce priveste sefia ANCOM, ajungandu-se la situatia absurda in care directori concediati de un om numit de social-democrati sunt propusi de Guvern pentru alte functii, dar nu au fost votati in comisia parlamentara unde PSD are majoritate.

"ANCOM, reglementatorul pietei de telecomunicatii si a spectrului radio, este in prezent victima unui razboi pesedisto-pesedisto care a atins astazi noi culmi ale absurdului.

Astazi am audiat in Comisia de IT reunita cu cea Economica de la Senat propunerile guvernului Tudose pentru functiile de vicepresedinti. Pot spune dupa audieri ca cei doi domni propusi sunt profesionisti desavarsiti cu zeci de ani de experienta in domeniu.

Singura problema este ca cei doi sunt exact cei concediati acum 3 luni din functiile de directori in ANCOM de omul pus de PSD peste noapte acolo in mai, dl. Dita (dupa ce a schimbat procedura de numire peste noapte prin OUG).

Deci PSD schimba legea de numire a presedintelui ANCOM, numeste un om de casa care, ca prima masura, concediaza profesionistii din institutie. Dupa 3 luni, PSD ii repropune pe cei dati afara ca vicepresedinti ai aceleiasi institutii", a scris pe Facebook Catalin Drula.

In continuare, acesta sustine ca inca n-a ajuns la final cu "absurdul maxim" al situatiei, scriind despre "culmea absurdului".

"Si asta nu e tot - intre timp, cei doi au primit si 12 salarii compensatorii (pe drept, conform contractului de munca) pentru concedierea abuziva. Daca vi se apare ca absurdul este maxim, nu am ajuns inca la final.

Culmea absurdului a fost atinsa la audierea de astazi cand pesedistii din Comisie nu au votat propunerile propriului guvern. Desi cei doi s-au prezentat excelent, asa cum spuneam, lucru evident pentru toata lumea, cei de la PSD au cerut amanarea raportului si au avut voturile pentru a o aproba (11 voturi la 6).

Se pare ca factiunile din PSD sunt in plin razboi pe tema ANCOM, o institutie care era functionala si data model inainte sa se apuce sa o destructureze. Le cer domnului Dragnea si domnului Tudose explicatii publice pe aceasta tema", mai noteaza deputatul USR.

Iata si ce spunea Drula, in urma cu mai bine de doua luni, despre noul sef al ANCOM, Adrian Dita

Citeste mai multe despre Adrian Dita si votarea lui in Parlament, in luna mai

F.N.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Catalin Drula culmea absurdului ANCOM, #Drula PSD ANCOM, #PSD numiri ANCOM , #comisie