Deputat PSD: Sunt un comunist luminat. Lucrez la stat - sa-mi asigure casa

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 11:17
3616 citiri
Deputat PSD: Sunt un comunist luminat. Lucrez la stat - sa-mi asigure casa

Deputatul PSD de Barlad Adrian Solomon, cel care a devenit cunoscut pentru ca l-a amenintat cu moartea pe fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca el este un "comunist luminat" si ca atata vreme cat lucreaza la stat, statul trebuie sa ii asigure locuinta.

"Sunt un pesedist adevarat si nu ma dezic de calitatea mea de membru de partid si nici de structura mea socialista si chiar, de multe ori, comunista. Cine are ceva de comentat sa vina sa-mi contraargumenteze. Da, recunosc ca sunt comunist. Dar un comunist luminat, unul care accepta armonia sociala si nu are in programul sau politic lupta de clasa", a declarat razand Adrian Solomon la un post local de televiziune, relateaza Vremea Noua.

In varsta de 37 de ani, deputatul PSD este la al doilea mandat si locuieste intr-un bloc ANL din Barlad. Intrebat de jurnalisti daca nu are de gand sa isi cumpere o casa, Solomon le-a raspuns: "Nici nu ma gandesc! Eu lucrez la stat si statul trebuie sa-mi asigure locuinta, ca de aia e stat!".

Conform sursei citate, acelasi Adrian Solomon i-a uimit deseori pe concetatenii in ultimii ani. De exemplu, in 2007, cand era viceprimar al Barladului s-a enervat ca premierul de atunci, Calin Popescu Tariceanu, nu si-a anuntat vizita in localitate, asa ca i-a adus o fanfara ca sa-i cante marsuri funebre.

In schimb, premierului Mihai Razvan Ungureanu i-a transmis ca daca face la fel, va avea soarta lui Aldo Moro, fostul prim ministru italian asasinat de organizatia terorista marxist-leninista Brigazile Rosii.

Pe de alta parte, dupa ce s-a jurat cu mana pe Biblie in fata a 8.000 de barladeni ca va lupta impotriva extragerii gazelor de sist, dupa jumatate de an si-a schimbat parerea sustinand ca nu a fost bine informat prima oara, mai scrie sursa citata.

Adrian Solomon este vicepresedinte al Comisiei pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor si membru in Comisia parlamentara de ancheta pentru verificarea legalitatii achizitiei terenurilor din zona comunei Nana, judetul Calarasi.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Adrian Solomon comunist luminat, #Adrian Solomon Aldo Moro , #deputat
Comentarii
Poza Irukandji
Irukandji
rank 3
Nu te obliga nimeni sa ramai daca nu-ti convin conditiile la stat
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5