Deputat PSD: Am fost avertizati prin SMS de retineri, probabil de serviciile secrete

Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 13:53
6551 citiri
Deputat PSD: Am fost avertizati prin SMS de retineri, probabil de serviciile secrete
Foto: Le Monde

Deputatul PSD Catalin Radulescu a spus, vineri, ca la nivelul PSD Arges se stia ca vor fi retinuti lideri politici, printre care si primarul Tudor Pendiuc, precizand ca a primit un SMS de avertizare, probabil din partea unui serviciu secret.

"Nu stiu daca colegii mei v-au spus, dar am avut acest semnal de doua saptamani de zile, ca se vor intampla aceste chestiuni in Arges. (...) Stiam ca suntem toti monitorizati, stiam ca or sa inceapa chiar retineri, pentru ca am primit o informare pe un mesaj", a declarat Radulescu, intr-o conferinta de presa.

El a precizat ca mesajul continea o lista cu 14 persoane monitorizate, printre care si primarul Tudor Pendiuc, iar informatia a fost discutata la nivelul conducerii PSD Arges.

Primarul PSD din Pitesti, Tudor Pendiuc, retinut: O minciuna mai mare ca asta nu exista in Romania. Am intrat in turul 2

"Mesajul s-a primit in momentul in care s-a facut o dezbatere in care au fost atacate serviciile secrete, daca va amintiti, la un post de televiziune. (...) A primit o singura persoana acest mesaj si era o lista de 14 persoane", a precizat deputatul social-democrat.

SMS-urile de avertizare, ceva uzual

"Anul trecut, la inceputul anului, intrebati toti parlamentarii, am primit acelasi mesaj, prin care toti eram atentionati ca or sa inceapa aceste dosare, ca o sa fim arestati. Telefonul pe care am incercat sa sunam noi nu se poate apela, deci probabil ca este un telefon al unor servicii secrete care probabil s-au saturat", a explicat Radulescu.

"E un razboi clar, se vede clar ca e un razboi de suprematie. Acelasi mesaj l-am primit si acum", a adaugat el.

PSD-isti suspectati ca sunt "turnatori"

In opinia deptatului social-democrat, la anchetele care ii vizeaza pe unii reprezentanti ai PSD contribuie cu informatii si persoane din interiorul partidului, in calitate de denuntatori.

Primarul din Pitesti, implicat intr-un dosar de coruptie: Mita, un apartament de lux (Video)

"Acum e practica denunturilor, a denunturilor si a denuntatorilor si o sa vedem asta cat de curand posibil", a mai spus Radulescu.

Deputatul PSD Catalin Radulescu este si el inculpat intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA. El a fost trimis in judecata, pe 18 aprilie 2014, pentru savarsirea infractiunilor de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si dare de mita.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#PSD sms avertisment servicii, #deputat Arges retinere Pendiuc, #Radulescu sms servicii , #deputat