Daniel Constantin: Nu mai exista o forta politica de opozitie in Romania

Marti, 05 Februarie 2013, ora 23:20 3553 citiri
Foto: Antena 3

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si co-presedinte al USL, sustine ca "in Romania nu mai exista o forta politica de opozitie" in acest moment.

"In tara nu mai exista o forta capabila sa capitalizeze voturile in afara de USL", a declarat Daniel Constantin la Antena 3.

Desi "lider al Opozitiei" in prezent, "Traian Basescu este tot ce mai are Opozitia in momentul de fata", afirma liderul PC.

De aceea, Daniel Constantin este convins ca una dintre misiunile formatiunii din care face parte este aceea de a apara populatia de Traian Basescu.

"Datoria noastra, la nivel guvernamental, este aceea de a apara. Oamenii au fost umiliti, pusi o categorie impotriva celeilalte. USL trebuie sa-si mentina acest rol de a apara cetatenii de Traian Basescu", a afirmat Daniel Constantin marti seara la Antena 3.

Daniel Constantin: USL - nu doar un proiect politic de succes, ci si unul economic

Potrivit acestuia, proiectele esentiale ale USL sunt 4, o parte implementate, o parte care urmeaza sa fie infaptuite. Astfel, obiectivul Ponta in fruntea Guvernului a fost atins, revizuirea Constitutiei se va indeplini in 2013, dupa parerea lui Daniel Constantin, al treilea obiectiv este reforma statului, "care a intarziat 23 de ani, aceasta urmand sa cuprinda descentralizarea, regionalizarea si reforma tuturor institutiilor", cel din urma tel, la fel de important, fiind instalarea in functia de presedinte al Romaniei a lui Crin Antonescu.

Un alt obiectiv al USL, pentru urmatorii doi ani, este acela de a-si pazi unitatea, a mai spus liderul Partidului Conservator.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com