Dan Barna, voluntar la un centru de vaccinare: "Sunt zone unde primarii nu s-au implicat si acolo nu sunt rezultate spectaculoase" VIDEO

Sambata, 22 Mai 2021, ora 11:55 1765 citiri
Dan Barna si primarul Sectorului 2 FOTO Captura foto

Vicepremierul Dan Barna a fost sambata, 22 mai, voluntar la un centru de vaccinare drive-thru din sectorul 2 din Bucuresti. Acesta sustine ca, in mediul rural, acolo unde autoritatile nu s-au implicat in campania de vaccinare, rezultatele "nu sunt spectaculoase".

Vicepremierul Dan Barna a distribuit in calitate de voluntar certificate de vaccinare intr-un centru drive-thru din Bucuresti.

"Am venit sa transmit un mesaj de sustinere, am venit sa contribui putin, dupa cum a fost posibil, sa distribui in calitate de voluntar certificatele oamenilor care au venit sa se vaccineze si sa le multumesc, cerandu-le totodata sa mai vorbeasca cu prieteni, cu vecini, cu parinti sa-i aduca aici la vaccinare", a declarat Dan Barna.

Acesta sustine ca "pentru a scapa de restrictii, pentru a nu mai purta masca, singura solutie este sa ne vaccinam".

Intrebat despre situatia vaccinarii in mediul rural, vicepremierul a spus ca se inregistreaza doua tipuri de experiente.

"Sunt zone unde primarii nu s-au implicat, nu au privit aceasta campanie altfel decat o campanie nationala, si acolo rezultatele nu sunt spectaculoase, cum sunt si exemple de buna practica, unde primarii si-au asumat aceasta campanie, precum o campanie electorala", a mai spus Dan Barna.

Vicepremierul Dan Barna s-a aratat optimist de faptul ca vom depasi pragul de 5 milioane de persoane vaccinate impotriva COVID-19 pana la 1 iunie.

"Eu sunt foarte optimist ca vom atinge si vom trece de 5 milioane, pana la 1 iunie. Sunt obiective de etapa pe care le vom atinge. Este o chestiune de zile intr-o directie sau alta, dar important este ca fiecare dintre noi care intelegem ca nu exista alta solutie decat vaccinarea, sa continuam, sa fim activi si sa nu spunem gata, m-am vaccinat, nu ma mai intereseaza. M-am vaccinat, ia sa mai conving eu doi-trei sa se vaccineze. Daca facem asta avem rezultate", a afirmat Dan Barna, sambata la centrul de vaccinare de tip drive-thru din Cora Pantelimon Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News