Dan Barna exclude orice negociere cu AUR: "Este un partid extremist. Daca le dam oricat de mic credit, nu stiu unde se poate ajunge"

Sambata, 24 Aprilie 2021, ora 06:501626 citiri
Dan Barna exclude orice negociere cu AUR: "Este un partid extremist. Daca le dam oricat de mic credit, nu stiu unde se poate ajunge"
Dan Barna, co-presedintele USR-Plus FOTO Facebook/ Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna, unul dintre liderii USR PLUS, spune ca nu are de gand sa negocieze sau sa colaboreze cu AUR, partid pe care l-a catalogat ca fiind extremist, amintind de lista intelectualilor ce "ar trebui executati" facuta public de un membru al partidului.

"Eu nu. Cu cei de la AUR eu nu voi negocia pentru ca, din punctul meu de vedere si am spus-o si de la tribuna Parlamentului, o spun si aici: AUR s-a dus intr-o zona de partid extremist.

Am vazut chiar ieri lideri importanti din AUR, un purtator important de mesaj din AUR propunand public o lista cu intelectuali care trebuie ucisi. Deci acolo suntem. Este o realitate pe care nu o putem ignora si daca le dam oricat de mic credit, nu stiu unde se poate ajunge.

Din punctul meu de vedere AUR este un partid extremist si eu nu voi negocia cu ei", a declarat Dan Barna la Digi24, intrebat daca ar sta la masa negocierilor cu cei din AUR.

Cezar Victor Nastase, membru al partidului AUR, a publicat pe pagina sa de Facebook o lista a "tradatorilor de tara", care ar trebui sa primeasca pedeapsa cu moartea. "Tradatorii" sunt personalitati din societatea civila care au semnat o scrisoare deschisa catre liderii coalitiei de guvernare, prin care cereau sa intrerupa contactele cu AUR.