Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Politica > stiri politice
A   A   A

VIDEO Dan Barna: "Aceasta optiune va convinge locuitorii acestui oras ca este timpul si momentul sa scoatem la propriu PSD-ul din Bucuresti"

VIDEO Dan Barna: "Aceasta optiune va convinge locuitorii acestui oras ca este timpul si momentul sa scoatem la propriu PSD-ul din Bucuresti"
Foto: Facebook/Dan Barna
Dan Barna a declarat sambata, 1 august, in cadrul unei conferinte de presa, ca atat USR-PLUS, cat si PNL, il vor sustine drept candidat la Primaria Capitalei pe Nicusor Dan.

" Propunem acest proiect si sunt convins ca aceasta optiune reala, credibila, competenta, profesionista, va convinge locuitorii acestui oras ca este timpul si momentul sa scoatem la propriu PSD-ul din Bucuresti. Cine nu sustine aceasta echipa, o sustine pe Gabriela Firea", a mai declarat liderul USR.

Dan Barna a spus ca este "un acord la care nu s-a ajuns usor" si ca fiecare partid a facut sacrificii.

"Le multumesc colegilor care au facut un pas lateral si au inteles miza mai mare", adauga Dan Barna.

"Punand aceste resurse impreuna, vom putea sa reconstruim Bucurestiul chiar de astazi. Ii urez mult succes lui Nicusor Dan", a concluzionat liderul USR.
Citeste si: VIDEO Orban, Barna si Nicusor Dan, declaratii despe candidatii comuni pentru Capitala. "Dreapta proeuropeana s-a unit pentru Bucuresti"

Citeste si: VIDEO Orban, declaratii despre candidatii comuni ai PNL si USR-PLUS pentru Capitala: Bataia de joc la adresa bucurestenilor trebuie sa ia sfarsit

Facebook ShareTweet
 Sambata, 01 August 2020, ora 17:33

 Articol citit de 913 ori

Citeste si: