Lider UDMR, despre conditiile partidului pentru viitoarea guvernare si acordul coalitiei: "Au aparut niste probleme in aplicarea Codului administrativ"

Sambata, 19 Decembrie 2020, ora 23:05
Autor: Alina Toma
Lider UDMR, despre conditiile partidului pentru viitoarea guvernare si acordul coalitiei: "Au aparut niste probleme in aplicarea Codului administrativ"
Cseke Attila FOTO Facebook

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a declarat, sambata, ca cel mai important rezultat al ultimelor doua zile de negocieri e cresterea increderii intre cele trei partide care vor forma coalitia majoritara, el punctand insa ca au aparut "niste probleme in aplicarea Codului administrativ, dar ele vor fi prevazute in textul acordului".

"Cel mai important rezultat al ultimelor doua zile din punctul nostru de vedere este acela de crestere a increderii intre formatiunile politice care isi propun sa formeze o coalitie majoritara in Parlament. Evident veti fi informati asupra textului acordului de coalitie, nu e nimic secret in ceea ce se pregateste (referitor la alegerea primarilor in doua tururi - n.r.). In aplicarea Codului administrativ au aparut niste probleme, dar acestea vor fi prevazute in textul acordului coalitiei", a spus Cseke Attila la finalul discutiilor privind programul de guvernare.

Liderul Uniunii Democrate Maghiare din Romania (UDMR), Kelemen Hunor, a avut sambata dupa-amiaza, 19 decembrie, o intrevedere la Budapesta, cu prim-ministrul ungar Viktor Orban, a anuntat Bertalan Havasi, seful biroului de presa al premierului ungar.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustinut de PNL pentru functia de premier in viitorul guvern, a anuntat sambata, 19 decembrie, ca programul de guvernare al coalitiei PNL-USR PLUS-UDMR va fi finalizat duminica, cel tarziu luni.

Citeste si:

UPDATE Premierul ungar Viktor Orban, intalnire cu liderul UDMR, Kelemen Hunor. Tema discutiei: rolul UDMR in viitorul guvern. Seful diplomatiei ungare: Sa putem imbunatati semnificativ relatiile noastre

Florin Citu: Terminam programul de guvernare duminica, cel mai tarziu luni

 Articol citit de 3230 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  misulica1
  20.12.2020, 10:40
  Si
  o sa mai apara probleme, dupa ce sambata Hunor a fost la "instructaj" la Budapesta...
  topor
  20.12.2020, 09:37
  Zau?
  Uite asa incepe sa se vanda tara! sri-ul este condus de austrieci si unguri, iar cnducerea tarii, presedinte si guvern, tocmai s-a predat!
  Comentariu inadecvat
  catateo
  19.12.2020, 23:32
  "In aplicarea Codului administrativ au aparut niste probleme..."
  A inceput deja sarabanda pretențiilor, picătura "maghiară" va eroda parlamentul de mămăligă al Romaniei "cate-un pic-pic-pic, paaana n-o mai rămanea nimic/ cate-un vot-vot-vot, paaană n-o mai rămanea deloc!" alimentată și din surse teutonice, (Cotroceliu și izvoarele Dunării din Munții Pădurea Neagră) aceste picaturi pot deveni un diluviu care să "radă" jumătate din Carpații Romaniei! Santa Klaus n-aude, n-avede pentru că nu e roman! politicienii noștri așijderea, inainte de fi romani și mai presus de orice categorisire sau titulatură ei sunt masoni! Punct.
  Comentariu inadecvat