Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, convocat de Klaus Iohannis pentru discutii despre proiectului de buget pe anul 2021

Vineri, 19 Februarie 2021, ora 07:14 2143 citiri
Presedintele Klaus Iohannis a convocat CSAT FOTO Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a convocat vineri, de la ora 13.00, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), iar pe ordinea de zi a reuniunii este inclusa tematica referitoare la propunerile de buget pe anul 2021 pentru institutiile cu atributii in domeniul securitatii nationale, informeaza Administratia Prezidentiala.

"Vineri, 19 februarie a.c., incepand cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi a sedintei este inclusa tematica referitoare la propunerile de buget pe anul 2021 pentru institutiile cu atributii in domeniul securitatii nationale", arata anuntul Presedintiei.

Citu, despre bugetul pentru Sanatate

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca bugetul alocat Ministerului Sanatatii pentru acest an este mai mare ca in ultimii doi ani si a afirmat ca sunt multi oameni in spatiul public care "nu stiu sa citeasca un buget" sau "vor sa faca doar scandal".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News