Deputat USR, despre numirea lui Nicolae Ciucă: "Pixul lui Dragnea miroase la fel, indiferent cine altcineva îl ține în mână"

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 15:586137 citiri
Deputat USR, despre numirea lui Nicolae Ciucă: "Pixul lui Dragnea miroase la fel, indiferent cine altcineva îl ține în mână"
"De ce PNL ar prefera să stea la cheremul PSD-ului pentru fiecare vot în Parlament în loc să se bazeze pe sprijinul constant al USR?" FOTO Facebook.com/ Cristian Seidler

Deputatul USR, Cristian Seidler, a criticat joi, 21 octombrie, decizia președintelui Iohannis de desemnare a lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier, amintind care a fost originea actualei scrize politice: banii din PNDL3. Seidler subliniază cu ironie că „Pixul lui Dragnea miroase la fel, indiferent cine altcineva îl ține în mână”.

„Situația sanitară este foarte gravă și România are nevoie de un guvern deplin care să acționeze responsabil în toate domeniile iar nominalizarea previzibilă a lui Nicolae Ciucă arată o criză suplimentară: cea de lideri politici cu instincte democratice, nu bazate pe ordine militare”, a scris deputatul USR, Cristian Seidler, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta se arată îngrijorat de faptul că nu avem nicio garanţie că Nicolae Ciucă nu va accepta împărțirea banilor cu pixul lui Dragnea, motiv pentru care ii solicita presedintelui Klaus Iohannis să ii dea lui Nicolae Ciucă un mandat clar și public "să nu închidă ochii la cheltuirea iresponsabilă a banilor prin politizare".

"De ce PNL ar prefera să stea la cheremul PSD-ului pentru fiecare vot în Parlament în loc să se bazeze pe sprijinul constant al USR? Care e garanția că premierul Nicolae Ciucă nu va accepta împărțirea banilor cu pixul lui Dragnea sau că va sprijini depolitizarea instituțiilor publice și a companiilor de stat?

Despre asta dacă ați putea, vă rog, să nu tăceți, domnul președinte Klaus Iohannis. Și să îi dați lui Nicolae Ciucă un mandat clar și public să nu închidă ochii la cheltuirea iresponsabilă a banilor prin politizare.

Nu e greu, trebuie doar să vreți. Poate decideți să mai dați o sanșă țării nu doar fără PSD ci mai ales fără pesedisme. Pixul lui Dragnea miroase la fel indiferent cine altcineva îl ține în mână. Sper să nu învingeți si în acest domeniu la fel cum ați învins pandemia".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News