Consilieri prezidentiali, cu masini de serviciu la Miscarea Populara

Joi, 16 Mai 2013, ora 16:24 2326 citiri
Foto: Facebook/Miscarea Populara Galati

Consilierii prezidentiali care au participat, miercuri, la lansarea filialei Miscarii Populare-Galati au venit la eveniment cu masinile oficiale, purtatorul de cuvant de la Cotroceni precizand ca aceasta este conform cu regulamentul SPP, in cadrul protectiei "24 de ore din 24" care li se asigura.

Consilierii prezidentiali Cristian Diaconescu, Sebastian Lazaroiu si Daniel Funeriu au venit, miercuri seara, la Galati, la lansarea filialei locale a Miscarii Populare, cu trei autoturisme Mercedes, care au fost parcate in curtea Muzeului de Stiinte ale Naturii, unde s-a desfasurat evenimentul.

In conferinta de presa care a urmat dezbaterii intre conducerea fundatiei si sustinatorii din Galati, jurnalistii i-au intrebat pe Sebastian Lazaraoiu si Cristian Diaconescu despre masinile cu care acestia au venit si care ar fi masinile de serviciu, apartinand Administratiei Prezidentiale.

La remarca jurnalistilor ca va aparea o stire ca liderii Miscarii Populare au venit la Galati cu masinile de serviciu, Sebastian Lazaroiu si Cristian Diaconescu nu au negat, insa au evitat sa raspunda concret.

Intrebat cine va deconta costul combustibilului, Cristian Diaconescu a raspus: "Bun! Am rezolvat-o...".

"Potrivit regulamentului organizare si functionare al SPP, care are caracter secret, pentru consilierii prezidentiali care au rang de ministri, ca si pentru toti ceilalti ministri, se asigura protectie SPP pentru deplasarile lor. Acestea se fac cu masini verificate de SPP si aflate sub protectia Serviciului. Acest lucru este valabil pentru orice fel de deplasari, protectia fiind permanenta, 24 de ore din 24", a declarat, joi, Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, solicitat sa comenteze aceasta situatie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News