Consilier PD-L cu functii, repetent la examenul de Bacalaureat

Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 22:14 2064 citiri
Foto: hi5

Un consilier din Campia Turzii, membru al Comisiei de Invatamant, din partea PD-L, desi a picat de doua ori examenul de bacalaureat.

Consilierul local Remus Filip, din Campia Turzii, a obtinut nota 2 la proba de matematica a sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat, scrie Adevarul.

Remus Filip ocupa functia de membru in Comisia de Invatamant din partea PD-L, desi anul trecut a picat de doua ori examenul de Bacalaureat.

Consilierul, in varsta de 32 de ani, care a absolvit Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu", in urma cu zece ani, a picat de fiecare data la proba de matematica, desi profilul pe care l-a urmat in unitatea de invatamant e chiar "matematica-informatica".

Totodata, el ocupa functia de membru al comisiei de Amenajare a teritoriului, urbanism si protectia mediului, dar si cea de membru al Comisiei de Invatamant, sanatate, cultura, sport si relatii externe.

Acesta mai detine si calitatea de sef al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberat (OTPDL) Campia Turzii, dar si cea de sef al statiei de epurare a Companiei de Apa Aries.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News